Milli Takım Seçmelerine Gönen'den 3 Sporcu

Milli Takım Seçmelerine Gönen

Gönen Okçuluk kulübünden Hamza Yavuz Vatansever, Sahra Melek İnan, İbrahim İnan. Bandırma okçuluk kulübünden Efdal Öner Milli takım kampında

Türkiye Şampiyonası 1. Seri müsabakalarında ilk 64 sporcu arasına katılan Hamza Yavuz Vatansever ve Sahra Melek İnan Antalya'da yapılacak olan milli takım seçmelerine davet edildi.

21-25 Nisan tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek olan Ulusal Egemenlik Kupasında ter dökecek olan gençler Kadet kategorisinde, antrenör İbrahim İnan ise büyükler kategorisinde boy gösterecekler...

  GÖNEN ve BANDIRMALI OKÇULAR MİLLİ TAKIMDA

18 Mart’ ta Antalya’da yapılan olan Türkiye Okçuluk şampiyonasına Balıkesir’i temsilen Gönen Okçuluk katıldı. Türkiye şampiyonası 1. Seri müsabakalarında ilk 64 sporcu arasına katılan Gönen Okçuluk kulübünden Hamza Yavuz Vatansever, Sahra Melek İnan, İbrahim İnan. Bandırma okçuluk kulübünden Efdal Öner Balıkesir’ i temsilen Antalya’ da yapılacak olan Milli takım seçmelerine davet edildi.

21 / 25 /Nisan 2021 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan Ulusal Egemenlik Kupasında ter dökecek olan gençler Kadet kategorisinde Hamza Yavuz Vatansever, Melek İnan.  Efdal Öner, Büyükler kategorisinde Antrenör İbrahim İnan  yarışacaklar.



Anahtar Kelimeler: Milli Takım Seçmelerine Gönen' Sporcu
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli