‘Milli İttifak' Balıkesir Adaylarını Tanıttı

‘Milli İttifak

‘Milli İttifak' Balıkesir Adaylarını Tanıttı

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi 07 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde Milli İttifak” çerçevesinde seçimlere beraber girerken, dün gece Karesi AVM'de aday tanıtım şöleni gerçekleştirildi.

Aday tanıtım şöleninde Saadet Partisi ile BBP'nin temsilcileri hazır bulundu.

Madden ve manen mutluluk için Millî İttifak”

Saadet Partisi İl Başkanı Ömer TAŞKIN ile Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Cemil AYDOĞAN'ın birlikte yaptıkları açılıştan sonra kürsüye çıkan Büyük Birlik Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkan Yardımcısı Ekrem  ALFATLI, AKP hükümetinin 12 yıllık iktidarı boyunca ülkeyi büyük bir kaos'a soktuğunu dile getirdi.

Ülkenin ve milletin maddi ve manevi açıdan yeniden ayağa kalkabilmesi için, yozlaştırılmış, erozyona uğramış Ahlak ve Maneviyatın yeniden inşası için Milli İttifak kurduklarını söyleyen ALFATLI, Milli İttifak” kurmamız, toprağın suyla buluşması kadar doğal bir durumdur. Doğal birliktelikten güç ortaya çıktı. Ülkemizde 77 milyon insan yaşıyor. 77 milyon insanın madden ve manen mutluluğunu gerçekleştirmek için Milli İttifakı kurduk.

Bu ittifak sadece Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partililerin arzusu değil, büyük Müslüman Türk milletinin ve Müslüman coğrafyasındaki mazlum insanların arzusuydu. İki partimiz bu arzuyu yerine getirdi. Bu ittifakı gerçekleştirerek milletimizi kamplaştırmaya, ayrıştırmaya ve oradan da çatıştırmaya çalışanlara inat biz birlik dedik, milli ittifak dedik öylede demeye devam edeceğiz. Bu milleti ayırmaya, bu milleti bölmeye, çatıştırmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecek biz bunun önünde durduk ve bundan sonra da duracağız. Bugün milletimizin en büyük problemlerinin başında bu geliyor.

Ülkemiz üzerinde gizli/açık emelleri bulunan karanlık eller, geçmişte olduğu gibi, bu seçimlere gidilirken de çirkin oyunlarını gerçekleştirmeye başladılar. Bir gün boyunca ülkenin tamamında elektriklerin kesilmesi, savcının katledilmesi ve Ağrı olayları bunlardan sadece bir kaçıdır. Ülkemiz üzerindeki bu operasyonlara ne yazık ki, Hükümet edenler de, Hükümeti denetlememe mevkiinde bulunanlar da seyircidirler.

Türkiye üretmeyen ve istihdam yapmayan tembel bir ülke haline getirildi. İssizlik almış başını gidiyor, kurumların iş alımlarında kuyruklar oluşuyor. Esnaf siftah yapamaz çekini ödeyemez durumda, bir yandan tarım ürünleri girdilerinin yüksekliği, diğer yandan  mahsulünün hak ettiği bedeli alamadığından çiftçimiz tarlasını ekemiyor. Arazilerimizin kimisi ipotek karşılığı Bankalara devredilirken, kimileri kimliği meçhul kişilere satılıyor. Özelleştirme adı altında ne var ne yoksa hepsi peşkeş çekildi.

Bütün bunlara dur demek için kurulan ve pırıl pırıl kadrolarıyla Milletimizin huzuruna çıkan MİLLÎ İTTİFAK'ın Milletimiz tarafından Hüsn'ü kabul ve heyecanla karşılandığını görüyor ve bundan büyük bir mutluluk duyuyoruz.

İnanıyoruz ki, 7 Haziran'da bu ittifak sayesinde Milletimiz, merhum ERBAKAN hocamızı yolda , merhum liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU'nu dağda bırakanlardan hesap soracak ve 13 yıldır tek başına iktidarda olan, buna karşın her şeyi 13 yıl öncekinden daha geri bir çizgiye sürükleyen AKP'yi sandığa gömerek, MİLLÎ İTTİFAK'ı iktidara taşıyacaktır. Milli İttifak” herkesi şaşırtılacak bir sonuç alacaktır.” şeklinde konuştu.

Daha sonra adayların tanıtımına geçilip, isimleri ve özgeçmişleri okunan adaylar sahneye çıkarak hep birlikte katılımcıları selamladılar.

25.  DÖNEM MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİ

SAADET PARTİSİ BALIKESİR ADAY LİSTESİ

                       1.      Kadir TALYURT              Yüksek Okul/Avukat

                       2.      Zeki UÇAR                     "             "    /Tüccar

                       3.      Ahmet PINAR                "             "    /Ticaret

                       4.      Hamza BAŞARIR            "            "    /Çevre Danışmanı

                       5.      İsmail GÜGEN                  "            "   /Mühendis

                       6.      Hatice EREN                    "            "   /Yönetici

                       7.      B. Murat ŞAVKIN             "            "   /Ticaret

                       8.      Mehmet ÖNAL                  "            "   /Petrol Ticareti

Bu ittifak, 30 yıldır bu ülkede huzurluk çıkaran, 30 bin insanımızı kaleden, yüz milyarlarca maddi kaybına sebep olan bölücü örgütten hesap soracaktır.

 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli