Milyoner aranıyor!...

Milyoner aranıyor!...

Kuponun oynandığı Bayii belli, Kazanan ortada yok...




Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen süper Loto çekilişinde 6 bilen ve 14 milyon 245 bin 752 lira 20 kuruş ikramiye kazanan Bandırmalı talihli henüz meydana çıkmadı.

Bandırma
Paşabayır Mahallesi Ordu Caddesinde bulunan Gezer Bayiin'de doldurduğu kupona 26.29.31.32.40.46 rakkamlarını yazarak büyük ikramiyenin sahibi olan milyoner'in ortalıktan kayboldu.

Kuponu yatırdığı Ali Han Gezer'e ait Gezer Büfe'nin
Mesul Müdürü Gündüz Sağlam, ikramiye kazanan kuponun kendi bayilerinde doldurulduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

``Akşam büyük ikramiyenin bizim büfeden doldurulan kupona çıktığı öğrendim. Şu ana kadar telefonlarım adeta kilitlendi.  Bayimize çok kişi girip çıktığı için şanslı kişinin kim olduğunu bilmiyorum. Kendisi gelip ``bana çıktı`` demedikten sonra bilemeyiz. Şu ana kadar da gelip giden olmadı.`` dedi.

Talihlinin  belli olduğunda kendisinden bir  talebi olup olmuyanacına ise ``Kesinlikle`` diye cevap veren Mesul Müdür Gündüz Sağlam, ``Daha önceki yıllarda da böyle bir ikramiye verdik. Şanslı bir bayii olduğumuza inanıyoruz.
İkramiye çıkan arkadaşı çok merak ediyorum kendisiyle tanışmak isterim. Hayırlı olsun, parayı iyi yerlerde kullansın.  Bana çıksaydı daha büyük iş kurardım.`` dedi.

Bandırma da  ilk kez böylesine büyük ikramiye kazanılması,  Bandırma da vatandaşların şanslı kişiyi merak etmesine neden oldu.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli