``Mimar Başkan``

``Mimar Başkan``

CHP Erdek Belediye Başkan Adayı M.Hüseyin Sarı, Partisinin Gençlik Şöleninden Marka olarak çıktı.

CHP Erdek ilçe Başkanlığı 18 Eylül`de Genel Başkan Kılıçdaroğlu`nun ilçeyi ziyareti ardından başlattığı seçim çalışmalarını gerçekleştirdiği Gençlik şöleni ile taçlandırdı.

Cuğra, Kafkas Aleyna çok amaçlı toplantı salonunda düzenlenen CHP Gençlik şölenine 1000 dolayında Erdek`li  gençlere Sarı Kaşkol ve T-shirt dağıtıldı.

Sarı, kaş kolların takılması ile salon ayrı bir havaya bürünürken söz alan M. Hüseyin Sarı, gençlik şölenine özel hazırlanan T-shirt ve kaş kolların tekstilci arkadaşı, Seçim klipinin Kanal D`nin program yapımcısı, Müziğini raksçı genç bir dostunun hazırladığını ve tüm bu çalışmaların tamamen dostluk ürünü bila ücretle yapıldığını vurgulayıp, bu noktada hakkı ve emeği bulunan dostlarının sahneye çağırarak teşekkür eti.

CHP Erdek Belediye Başkan adayı M. Hüseyin Sarı, hazırlanan görsel ve yazılı seçim programı ile yepyeni bir akım yaratarak kendi bireysel markasını oluşturması en çok CHP li gençlerin hoşuna gitti.

Rap müzik kurgu ile hazırlanan klip`ten alıntılar yapan Erdek CHP li gençler, ``Mimar Başkan`` sloganı ile sıra dışı tezahürat desteği yaratırken, bireysel katılım, gönül desteği ve komplike seçim programı ile Mimar Hüseyin Sarı bugüne dek hiçbir adayın başaramadığı Siyasi marka``laşmayı gerçekleştirdi.

CHP Belediye Başkan Adayı M. Hüseyin Sarı, gençlere yaptığı iddialı konuşmayı, tek şarkılık konserde ``Mihriban`` ile taşlandırınca yer yerinden oynadı.

Her türlü görsel efektin kullanıldığı sevgi gösterisinde, coşkulu tezahüratlar Seçkin Aleyna Salon duvarlarında yankı buldu.

CHP Erdek ilçe Başkanlığınca hazırlanan Şölende, gençlerin yanı sıra CHP li Muhtarlar, Parti meclisi, CHPli Belediye Meclisi ve Kadın kolları üyeleri de hazır bulundu.

Gecenin ilerleyen saatlerinde başlayan müzik CHP li gençlerin uzun bir aradan sonra stres atmasını sağladı.

CHP Erdek Belediye Başkan Adayı M. Hüseyin Sarı, bir önceki seçimlerde hataları olmuş olabileceğini, seçim sonucu ve kaybolan beş yıl için tüm Erdeklilerden özür dileyerek ``Suçları sırf bana destek olduğu için işinden olan 80 gençten özür diliyorum, 1 Nisan`da göreve geldiğimizde hepsini telafi edeceğiz, Yanlışlarınızı biliyoruz, hatalarımızı yenileme lüksümüz olamaz, Erdek belediye Başkanlığı Makamı birileri araya sokulmaksızın herkesin doğrudan gelip derdini anlatabileceği makam olacak, Zaten bu güne kadar hiçbir mazlum Sarı ailesinin kapısından döndürülmemiştir.``

 ``Bu gelenek bu dönemde devam edecek, kimin ne derdi farsa çözümü noktasında kendisine yardımcı olunacak.``dedi.

CHP Erdek Gençlik Şöleni, ilerleyen saatlerde gençlerin deşarj olmasını sağlayan güzel oyun havaları ile geç saatlere dek sürdü.

 



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı