Minibüs, TIR'a çarptı

Minibüs, TIR

İşçi taşıyan minibüs TIR'a arkadan çarptı 3 ölü 10 yaralı var

Korkunç kaza bu akşam saat 22.20 sularında meydana geldi. Gönen istikametine gitmekte olan İsmail Dere yönetimindeki 46 ACS 581 plaka sayılı TIR, Kırsal Hıdırköy kavşağından U dönüşü yapmak istediği anda, arkasından gelen Galip Dinçer'in kullandığı 10 AEM 464 plaka sayılı işçi minibüsünün çarpması ile meydana gelen kazada 2 kişi olay yerinde 1 kişi hastanede hayatını kaybetti. 10 Kişi yaralı olarak kaldırıldıkları Bandırma Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kazada, TIR'a arkadan sert bir şekilde çarpan Minibüs şoför koltuğuna kadar hurdaya döndü, Kazada hurdaya dönen minibüsü açmak, yaralıları kurtarmak için Bandırma İtfaiye ekipleri büyük çaba sarf etti.

Kazanın meydana gelmesi ile Bölge Trafik ekipleri, Jandarma ve 112 ekipleri yoğun bir çalışma ile yaralıları hastaneye sevk etmek, yolu trafik'e açmak için çaba sarf etti.

TIR'a arkadan çarpmak sureti ile feci kazanın meydana gelmesine neden olan 10 AEM 464 plaka sayılı işçi Minibüsünün bölgede faaliyet gösteren bir beyaz et sekrüne, besi çiftliklerinden Piliç sarımı için Biga yönüne gitmekte olduğu öğrenildi.

Feci kazada, Minibüs sürücü Galip Dinçer(42), minibüste bulunan Hüsamettin Sargın ile Mehmet Durgut'un hayatını kaybettiği kazada, İşçi servisinde bulunan Barış Deniz, Aydıner Aydın, Hasan Gezer, Suriye uyruklu Yahya Saleh ile Abdurrahman Yusufi, Engin Doğancıoğlu, İbrahim İhya ve Ersan Ermiş yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındılar.

Kazanın ardından olay yerine gelen Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ve Balıkesir İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tarım Hekimoğlu incelemelerde bulundu.



BANDIRMA GÖNEN KARAYOLUNDA FECİ KAZA 3 ÖLÜ 10 YARALI VAR
Melek balamir
29.01.2021 12:29:32
Kimlerin geldigi onemli degil bu kavsakta kacinci kaza bu can mal kaybi caresine baksınlar artik trafik isigi konulsun bir an once Hıdırkoy halkı olarak bu kavsaktan tedirginiz.

Anahtar Kelimeler: Minibüs ' çarptı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı