Minik Kızlar Basketbol ligi başlıyor

Minik Kızlar Basketbol ligi başlıyor

Bandırmadaki ilk karşılaşma ise 15 Nisan Cuma günü saat 18.00 de ŞMG spor salonunda Marmara Basketbol Akademi- Bandırma BSK. GSK arasında oynanacak.

 

Marmara Basketbol Akademi, Cuma günü başlayacak lig için haftada dört gün salon çalışması yapıyor.

/resimler/2016-4/11/0935591919719.jpg

Bandırma´da bayanlar Basketbol kategorisinde oyuncu fabrikası olarak tescillenen Marmara Basketbol Akademi 15 Nisan Cuma günü başlayacak Küçük Bayanlar Basketbol ligi için hazırlıklarını sürdürüyor.

Koç Berke Ergüder nezaretinde ŞMG spor salonunda haftada 4 günlük periyot ile sezona hazırlanan Marmara Basketbol Akademi önceki yıllarda olduğu gibi bu sezonda hem lig iddiasını sürdürecek,  hem de geleceğe sporcu kazandırma adına misyon ve vizyonuna ivme katacak.

Marmara Basketbol Akademi Koç´u Berke Ergüder her biri kendi alanında başarılı olan talebeleri ile bugünden geleceğe emin adımlarla ilerlediklerini vurgulayarak ? Lig bizim çalışmalarımızın karne değerlendirmesidir. Salonlarda elde ettiğimiz kazanımları, müsabakalarda taçlandırarak diğer anlamda geleceğe yelken açan oyuncularımızın mukavemetini arttırıyoruz. Marmara Basketbol Akademi geçmişte olduğu gibi bugünde, gelecekte de samimi, dost canlısı bir sevgi topluluğunun basketbol ´de başarıya susamışlığını hem yaşamak, hem de kanıtlamak istiyoruz.? Diyerek bu anlamda tüm sporcularına güvendiğini söyledi.

15 Nisan Cuma günü başlayacak Minik kızlar Basketbol ligi Bandırma Basketbol Gençlik ve spor kulübü, Marmara Basketbol Akademi ve İda Gençlik ve Spor Kulübü Derneği takımlarından oluştu.

Çift devreli lig usulü oynanacak karşılaşmalarda 2004-2005 doğumlu sporcular forma giyecek. İlk karşılaşma ise 11 Nisan Pazartesi bugün saat 18.30 da İda Gençlik- Bandırma BSK. GSK arasında Kurtdere spor salonunda oynanacak.

Bandırmadaki ilk karşılaşma ise 15 Nisan Cuma günü saat 18.00 de ŞMG spor salonunda Marmara Basketbol Akademi- Bandırma BSK. GSK arasında oynanacak.

Erken Bandırma derbisinde izleyici anlamında da büyük katılım bekleniyor.

/resimler/2016-4/11/0935402075508.jpg



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı