Mirza `` Çalışmalar engellenmeye rağmen sürüyor``

Mirza `` Çalışmalar engellenmeye rağmen sürüyor``

Kurtuluş caddesi düzenlemesini yerinde inceleyen Başkan yardımcısı Dursun Mirza ``Tüm engellemelere rağmen çalışmalarımız geçmişten kat ve kat üstün olarak sürüyor.``






Bandırma Belediyesi Su işleri Müdürlüğü'nün kurtuluş caddesinde yerine getirdiği su ve kanalizasyon çalışmaları devam ediyor. Ayrıca Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerde Kurtuluş Caddesi üzerinde kaldırım ( bordür döşeme) çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Belediye ekiplerinin yerine getirdiği çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, çalışma yapılan sokakları gezerek incelemelerde bulundu. Mirza ‘' Kurtuluş Caddesi Bandırmamızın eski ve işlek caddelerinden birisi. Eski ve fazlasıyla işlek bir cadde olduğu için zamanla yıpranmış. Biz Bandırma Belediyesi olarak bu caddeyi yenileme çalışmalarına başladık. En kısa zamanda da Kurtuluş Caddesindeki çalışmalarımızı tamamlayacağız'' dedi.

Mirza, Kurtuluş Caddesindeki çalışmaları denetlemesinin ardından cadde esnaf  ile sohbet ederek esnafın istek ve şikâyetlerini dinledi. 

Mirza yapılan çalışmaların tüm engellemelere rağmen sürdüğünü belirterek Kurtuluş caddesinin pazar yolu olması nedeni ile insanların yoğun olarak yaya kaldırımına ihtiyaç duyduklarını, ancak caddededi Elektrik direklerinin yer altına alınmasını beklerken gecikildiğini sölyledi.

Mirza sadece Kurtuluş caddesinde değil kamu altyapı çalışmalarındaki engellemeler nedeni ile birçok cadde ve sokağın yanı sıra Bandırma girişinin de içinde bulunduğu projelerin beklediğini belirterek ``Milletin ve memleketin vekili memleket için çalışmalı, bizde engellemeye yönelik yapılan çalışmalar vatandaşa gelecek hizmetleri geciktirmekten başka işe yaramıyor.`` dedi.

Mirza Karayollarının sanat yapılarını tamamlaması halinde kent çevre yolunun damlama sulama sistemi ile düzenli bir görüntüye kavuşlturulacağını söyledi.

UEDAŞ`ın, Karayollarının, ve Anıtlar kurulu engelleri nedeni ile birçok hizmetin beklemede bulunduğunu kaydeden Mirza kısır döngü içersinde engellemeye yönelik memleket sevgisi olamayacağını, memleketin vekili olarak kamusal engellerin aşılmasında katkı ve pay sahibi olunması gerektiğini söyledi.

Mirza tüm bu engellemelere rağmen yatırım ve projelerinin bir bir hayata geçtiğini ancak yapılanları da vatandaşa tek tek anlattıklarını söyledi.








ahmet turan
3.10.2012 09:27:11
gecmıste sız yaıyordunuz engelmelerı sımdı onlar yapma etem dunyası

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı