Mirza, Adaylığın demokratik platformda gelişti.

Mirza, Adaylığın demokratik platformda gelişti.

CHP Adayı Dursun Mirza, partisi CHP de yaptığı açıklamada, adaylığı noktasında katkı veren tüm Bandırmalılara ve partililerine teşekkür etti.

CHP Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza, Partisi CHP de yaptığı açıklamada Cumhuriyet Halk partisi çatısı altında uzun ve yurucu bir mücadele sonucu, yapılan demokratik yarışlarda kendisine bu şansı veren başta Anket çalışması ile Bandırma Halkına, ardından üye bazında gerçekleştirilen eğilim yoklamasına katılan tüm partililere teşekkür etti ve bundan sonraki sürecin birlik ve beraberlik ruhu içinde CHP nin bayrağını Bandırma`da burçlara dikmek olduğunu söyledi.

Mirza, konuşmasında CHP nin seçim takvimine göre yaşama geçirilen tüm merhalelerden geçmesine karşın henüs aday değil, adayadayı olduğunun altını çizerek,`` Bandırma`da yapılan son eğilim yoklaması sonuçları parti MYK dan geçti. 22 Aralık`da toplanacak parti meclisinde de onaylanması ile adaylığın kesinlik kazanacak.`` dedi.

Mirza, gelinen noktada parti içi kulvar yarışının sona erdiğini, bundan sonra el birliği, gönül birliği içinde CHP nin Bayrağını burçlara dikme mücadelesi vereceklerini söyledi.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı