Mirza adım adım geziyor

Mirza adım adım geziyor

Başkan yardımcısı Dursun Mirza program dahilinde gerçekleştirilen çalışmaları bizzat inceledi.


Belediye Başkan yardımcısı Dursun Mirza, kent genelinde Belediye ekipleri tarafından yerinde getirilen hizmetleri inceledi.

İlk olarak Sunullah Mahallesi Meydan Sokakta Şanzelize Simit ve Kahvaltı Sarayı”nın açılışını gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, açılışta yaptığı konuşmada yeni simit sarayının Bandırma'ya hayırlı olmasını diledi.Erdener Şuvak,Derya Kıpık ve Mehmet Tunç tarafında kurulan işletme ilk gününde Bandırma halkı ve esnaflarına yapmış oldukları ikramlarla hizmete girdi.
(Fotoğraflar:Kurtuluş Yılmaz)









Açılışın ardından Mahalle Muhtarı Şener Arabacılar ile birlikte yapımı tamamlanan parke yol ve kaldırımlara incelemelerde bulunan Mirza, daha sonra mahalle sakinleriyle bir araya gelerek bir süre sohbet ederek mahallelinin istek ve taleplerini dinledi.



Belediye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.


Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından 100. Yıl Mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Fen İşleri Müdürü Adil Becene'den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, ekiplerin yoğun bir şekilde çalıştığını belirterek yaz aylarında kentimizin birçok noktasında asflat çalışmalarımızı büyük hızla yerine getirdiklerini söyledi. Mirza: Ekiplerimiz 100.Yıl Mahallesi 1575, 1574, 1578, 1576 ve 1537 nolu sokaklarda çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. Biz bu bölgemizde daha önceki aylarda asfalt çalışmalarımızı tamamlamayı hedefliyorduk. Biraz gecikmelide olsa bu hizmeti tamamlayıp mahalle halkına sunduğumuz için mutluyuz ”dedi.

Öte yandan Mirza ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında görüş bildiren Mahalle sakinleri, mahallelerinde sürdürülen asfaltlama çalışmalarından dolayı Başkan Yardımcısı Dursun Mirza'ya memnuniyetlerini ifade etti.



Yeni TIR Parkına yeni yollar…


Buradaki incelemelerin ardından TIR Parkı ve Galericiler Sitesine hareket eden Mirza, bu bölgede yeni oluşturulan yollarda incelemelerde bulundu. Eylül ayı içinde hizmet vermeye başlayacak olan Yeni TIR Parkı'nın Bursa-Balıkesir karayoluna bağlantısını sağlayacak olan yeni yolların son durumu hakkında bilgi alan Mirza, bu yolların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli