Mirza, Ateş gibi

Mirza, Ateş gibi

BELEDİYE ÇALIŞMALARI, YENİ MAHALLE VE İHSANİYE'DE YOĞUNLAŞTI.

Bandırma Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol yapım çalışmalarını Yeni Mahalle ve İhsaniye Mahallesinde sürdürüyor.

Havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte çalışmalarını ara vermeden yerine getiren Belediye Ekipleri, Yeni Mahalle’de Kartalçeşme Mevkiinde oluşturulan yeni yolların asfaltlama çalışmalarını kısa sürede tamamladı. Buradaki çalışmaların yanı sıra İhsaniye Mahallesi Çevrem Sitesi çevresinde parke ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdüren Belediye ekipleri, çalışmaları tamamlayıp halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyor.

Ekiplerinin yerine getirdiği çalışmaları vatandaşlarla bir araya gelerek incelemelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Bandırma’nın merkezden en uzak noktasına kadar mahalle ayırt etmeden belediye hizmetlerini yerine getirdiklerini söyledi.

Mirza, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi:

Mirza: “Ekiplerimiz yaz aylarından bu yana Bandırma’nın 20 Mahallesinde yoğun bir çalışma sürecini geride bıraktı. Şu anda da havaların izin verdiği ölçüde bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu kapsamda son olarak ekiplerimiz Yeni Mahalle’ye bağlı Kartalçeşme Mevkiinde yeni yollar oluşturarak bir düzenleme gerçekleştirmişti. Bu hafta da ekiplerimiz bu yolların asfaltlama çalışmalarını yerine getiriyor. Bu çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı. Birkaç gün içinde Kartalçeşme’nin tamamını bitirmiş olacağız. Bunun yanında İhsaniye Mahallesi Çevrem Sitesi’nin olduğu noktada yeni bir park alanı oluşturuyoruz. Ekiplerimiz bu amaçla parke döşeme çalışmalarını yerine getiriyor. Bu çalışmalarımızı havaların izin verdiği ölçüde sürdürerek halkımıza yakışan, Bandırmamıza yakışan, altyapısı tamamlanmış yeni, temiz ve modern yolları vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız”dedi.  

Öte yandan yapılan çalışmalar hakkında görüş bildiren mahalle sakinleri belediye ekiplerinin yerine getirdiği çalışmalardan memnun olduklarını dile getirerek teşekkür etti.

 

 



Fahri
15.11.2013 15:26:15
Dursun Bey, orada oturan sakinlerden ya da ev sahiblerinden yol yapimi icin kac para aldiniz? Duydum ki bazi mevkilerde yol yapimindan 2000 TL`ye varan ek vergi aliyormusunuz. Eger bu dogru ise secimden önce bir kac suc duyurusunu savciliktan alacaginiz gibi görünüyor. Saygilarimla.

bandırmam
15.11.2013 14:52:51
bu güne kadar nerdelermiş kendileri seçim yaklaşıncamı akıllarına gelmiş kenar mahalleler

  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli