Mirza; Ayyıldız öncelikli meselemiz``

Mirza; Ayyıldız öncelikli meselemiz``

Mirza, bu konuda birçok girişimlerde bulunduklarını ifade ederek, bundan böyle Ayyıldız Mahallesinin bu tür olumsuzluklar yaşamaması için gerekeni yapacaklarını söyledi






AYYILDIZ MAHALLESİNDEKİ KAMYON SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”


Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Bandırma Belediyesi'ne bağlı ekiplerin Ayyıldız Mahallesinde yerine getirdiği yol yapım çalışmalarının ardından mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mirza, Belediye ekiplerinin bu mahallemizdeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdüğünü belirterek vatandaşlarımızın da şikâyetçi olduğu ağrı tonajlı araçların yarattığı olumsuzluklar içinde çözümlerinin hazır olduğunu ve bu uygulamayı başlattıklarını söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, belediye ekiplerinin kent genelinde gerçekleştirdiği hizmetlere yaptığı denetimlere Ayyıldız Mahallesindeki incelemelerle devam etti. Mirza, burada Ayyıldız Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi:

Vatandaşlar teşekkür etti

Mirza: Ayyıldız Mahallemizde daha öncede hizmetlerde bulunmuştuk. Ancak yapılanlar hep bozuldu. Birçok kurum bu yollarımızı hep kazdı. Önceki haftalarda da mahalle sakinleri beni ziyarete gelerek bu yöndeki taleplerini ilettiler. Bizde gerekli çalışmaların yapacağımızın sözünü verdik. Görüldüğü gibi sözümüzü de tutarak Ayyıldız Mahallemizin yollarını yep yeni yapmaya başladık. Bizlerin öncelikli hedefi vatandaşlarımızın mutluluğudur” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza'ya yollarının yapılması konusunda verdiği sözü tutarak yolların yenilediği için teşekkür etti.

Bu tür olumsuzlukların önüne geçeceğiz”

Öte yandan, ağır tonajlı araçların geçişleri ve park etmeleriyle ilgili yaşanan olumsuzluklarla ilgili Başkan Yardımcısı Dursun Mirza'dan yardım isteyen mahalle sakinleri, bu konuyla ilgili şikâyetlerini ileterek kısa sürede çözüm üretilmesi talebinde bulundu. Mirza, bu konuda birçok girişimlerde bulunduklarını ifade ederek, bundan böyle Ayyıldız Mahallesinin bu tür olumsuzluklar yaşamaması için gerekeni yapacaklarını söyledi.

Mirza: Bu mahallemizde kamyonların geçişlerinin yarattığı olumsuzlukları önlemek için bazı girişimlerimiz oldu. Bu bölgede görev yapan firmalara gerekli yazıları gönderdik. Gerekli denetimler için Trafik Şube Müdürüyle de görüştüm. Bununla Birlikte Ayyıldız tepe Caddesinin kamyon trafiğine kapalı bir yol olduğunu ifade eden bir tabelayı da cadde girişine koyacağız. Ancak bu uygulamaların sağlıklı ve işe yarar olabilmesi Trafik ekiplerinin denetimleriyle söz konusu” dedi.

Kamyonlar ve TIR'lar için yeni alternatif yolların olduğunu ifade eden Mirza, ayrıca bu bölgede yaşanan park sorununun da Yeni TIR Parkı'nın hizmete girmesiyle önüne geçeceklerini söyledi.

Kamyon ve TIR'ları Ayyıldız Mahallemiz içinde park etmelerine izin vermeyeceğiz”

Mirza: Bu araçların geçişleri için alternatif yollarımız var. Belediye ekiplerimiz bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. Bundan böyle kamyonlar bu alternatif yollarımızı kullanacaklar. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda hareket edilecek. Ayyıldız Mahallemizdeki TIR Parkı zemin düzleme çalışmalarımızda son aşamaya geldik. Bu alanın asfaltlama çalışmalarının ardından kamyon ve TIR'ları Ayyıldız Mahallemiz içinde park etmelerine izin vermeyeceğiz. Bizim görevimiz Ayyıldız Mahallesindeki vatandaşlarımızın mutluluğunu ve huzurunu sağlamak” dedi.

 





varoş
4.08.2012 11:50:52
muhtarı bulamayan mahalle sakinleri reklama geldi mi ortaya çıkıyor.telefona bile çıkmazken resimleri nasıl cıkmış hayret olaylar bu duruma gelene kadar neler yapmış onları da gazetenize anlatsaydı yoksa şirin mi gözükmeye çalışıyor bizler mahallemize hizmet etsin diye seçtik neden sayın başkanı olayların yolun kapandığı mahalle sakinleriyle görüş dürmesi bence daha güzel olmaz mıydı kaçmakla ol

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli