Mirza ``Bu saldırılar bizi yıldırmaz``

Mirza ``Bu saldırılar bizi yıldırmaz``

Başkan Yardımcısı Ozan Onur`un silahlı saldırıya uğradığını Balıkesir`de öğrenen Başkan Dursun Mirza, Koordinasyon toplantısını yarıda kesip geldiği Bandırma Devlet Hastanesinde yaptığı açıklamada konuyu iyi niyet suistimali olarak gösterip saldırıyı kına


Belediye Başkanı Dursun Mirza saldırıyı kınadı paylaşan: f100002322995885

Mirza,’’ Müessif saldırıyı esefle kınıyorum’’

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Başkan yardımcısı Ozan Onur’a yapılan müessif saldırıyı Balıkesir’deki il koordinasyon kurulunda öğrendiğini ve Vali Ahmet Turhan’dan izin isteyerek acilen Bandırma’ya döndüğünün altını çizerek, ilk görüşmede Ozan Onur’un durumunun hayati tehlike arz etmediğini söyledi.

Dursun Mirza, yapılan hareket ve davranışın tamimiyle iyi niyet çerçevesinde gerçekleştiğini, öyle ki saldırıyı yapan kişinin Manyas ilçe Başkanı İsfendiyar Ülker ile birlikte gelmesi, Yardımcısı Ozan Onur tarafından kendisine ‘’Nasılsın kardeşim, iyimisin’’ diye sorulduğu buna karşı silah çekip saldırı yapılmasının esefle kınadığını söyledi.

Başkan Mirza, Ozan Onur’u ziyareti ardından hastane kapısında yaptığı açıklamayı kalabalık bir partili ve vatandaş grubu izledi.

Başkan Mirza son derece üzgün oldukları olayın ardından Üniversite ile görüştüklerini, Doktorların vereceği karar sonrası Başkan Yardımcısı Ozan Onur’u Fakülteye nakletmek istediklerini söyledi.

Yapılan açıklamada Başkan Yardımcısı Ozan Onur’un diz kapak üzerinde kaval kemiğinde çok kırık bulunduğu ancak en büyük şansın ise atar damara çok yakın mesafeden geçen kurşunların bu damarı parçalamamış olduğu kaydedildi.

 

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı