Mirza, Gençlere seslendi

Mirza, Gençlere seslendi

GEZİ PARKI DİRENİŞİNİ, GENÇLİĞİN AKP'YE KARŞI DİRENİŞİDİR

CHP Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Dursun Mirza, gençler ile kahvaltıda bir araya gelerek; siyaseti ve yaklaşan yerel seçimleri değerlendirdi.
 
CHP Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Dursun Mirza yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yaklaşık 150 gençle beraber yaptığı kahvaltıda yerel seçimleri ve gençlerin siyasetteki konumunu değerlendiren Mirza; “Gençler bizim için her zaman değerli oldu. Bu ülkede hiçbir siyasi partinin desteklemediği kadar gençlerimizi destekledik. Bizler genç fikirlerin ve beyinlerin bu ülkenin geleceği olduğuna inanmış insanların. Cumhuriyet Halk Partisi geleceğini gençlere adamış bir partidir. AKP artık gençlerin sesine kulak vermeli. Başbakan ve arkadaşları “gezi parkı direnişi”nde gençlerin sesini en yakından duyanlar oldular. Gençler artık toplumun her kesiminde söz sahibi olmak istiyorlar” dedi.
 
GEZİ PARKI DİRENİŞİNİ, GENÇLİĞİN AKP’YE KARŞI DİRENİŞİDİR
 
Gezi Parkı Direnişi’nde gençlerin ötekileştirerek, sanki bu toplumun bir bireyi olmadıkları gibi lanse edilmesini eleştiren CHP Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Dursun Mirza; “Ben siyasete gençlik yıllarında başladım. Bizim dönemlerimizde bizlerde sokaklarda hakkımızı aradık. Demokratik bir ülkeden insanların halklarını araması kadar doğal bir şey olamaz, olmamalıda. Gezi Parkı Direnişi sadece ağaçlar için yapılan bir direniş değil, öteleştirilen, itilen, giyimine kadar karışan bir AKP diktatörlüğünün karşısında duran bir gençlik direnişidir. Bandırma’da bu direnişe destek verdi. Bizlerde destek verdik. Gençlerimin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. İnanıyoruz ki Bandırma’da kazanılacak bir yerel yönetim varsa, bunun mimarı yine gençler olacaktır” dedi.
 


  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli