Mirza eliyle teslim etti

Mirza eliyle teslim etti

Belediye sosyal yardım programından engelli vatandaşa akülü araba verildi.

Sosyal yardım çalışmalarıyla engelli vatandaşlarımıza umut olan Bandırma Belediyesi, insan odaklı hizmet anlayışına bir yenisini daha ekledi. Yapılan çalışmalar kapsamında bir vatandaşımıza Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza tarafından Akülü Araç hediye edildi.

Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayatta daha aktif bir şekilde katılmalarına destek vermeyi amaçlayan Bandırma Belediyesi, yerine getirdiği sosyal yardım çalışmalarıyla engelli vatandaşlarımıza çok sayıda akülü araç yardımında bulundu. Yapılan son yardımlarla ilgili açıklamalara bulunan Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, bizlere bu konuda gelen her talebi dikkate alıp titizlikle inceleyerek vatandaşlarımıza yardımcı olduklarını söyledi.

Mirza: “Bandırma Belediyesi olarak yerine getirdiğimiz sosyal hizmet amaçlı çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Çalışmalarımız dahilinde kuru gıda ve erzak yardımlarımız, sıcak yemek yardımlarımız ve ayrıca kıyafet ve ikinci el eşya yardımlarımız Belediyemize bağlı ekiplerce yerine getiriliyor. Bu yardım çalışmalarımız içerisinde engelli vatandaşlarımıza hediye ettiğimiz akülü araç yardımlarımız ayrı bir yer tutmakta. Bu konuda bizlere gelen her türlü talebi titiz bir şekilde inceleyerek vatandaşlarımıza destek veriyoruz. Hem Belediyemizin imkanları hem de hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle sürdürdüğümüz bu çalışmalarımıza son olarak Kazım Kızıltan adlı vatandaşımıza akülü araç hediye ettik. Umuyorum ki bu sayede vatandaşımız daha rahat hareket edecektir” dedi.

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı