MİRZA, ŞİRİNÇAVUŞ VE BEZİRCİ KÖYLERİNE ZİYARETLERDE BULUNDU

MİRZA, ŞİRİNÇAVUŞ VE BEZİRCİ KÖYLERİNE ZİYARETLERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma'nın mahallesi konumuna gelen köylere ziyaretlerini sürdürüyor.

Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma’nın mahallesi konumuna gelen köylere ziyaretlerini sürdürüyor. Bu ziyaretler kapsamında son olarak Şirinçavuş ve Bezirci Köylerine ziyaretlerde bulunan Başkan Mirza, vatandaşlarla bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Mirza ile birlikte CHP Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Edincik sorumlusu olarak hizmet veren Abdullah Erbay’da ziyaretlerde hazır bulundu.

Belediye Başkanı Dursun Mirza, 30 Mart yerel seçimlerin ardından Bandırma’nın mahallesi konumuna gelen köylerimize ziyaretlerini sürdürüyor. İlk olarak Misakça Köyünü ziyaret eden ve burada Belediye ekiplerince yerine getirilen çalışmaları inceleyen Mirza, son olarak Şirinçavuş ve Bezirci Köylerine de ziyarette bulundu.

İlk olarak Şirinçavuş Köyüne uğrayan ve burada Köy Muhtarı Hamit Kurt tarafından karşılayan Başkan Mirza, vatandaşlarla bir araya gelerek hem Bandırma Belediyesi çalışmaları hem de köylerinde yapılması planlanan hizmet ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin ardından Bezirci Köyüne geçen Belediye Başkanı Dursun Mirza, burada köy muhtarı Özgür Bakan ile bir araya geldi. Muhtar Bakan,  Başkan Mirza’ya, köyleri ile ilgili talep ve görüşleri iletti.

Öte yandan Başkan Mirza’nın Bandırma’ya bağlanan tüm köyleri tek tek gezerek istek ve talepler konusunda vatandaşlarla görüşmelerde bulunacağı ifade edildi.

 



  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı