Mirza`dan gol, üzerine gol

Mirza`dan gol, üzerine gol

Tanınırlık zafiyeti çeken, Başkan aday adayları meydanı Mirza`ya bıraktı.

30 Mart`ta yapılacak yerel seçimler öncesi hala kendi kulvarında tanınırlık mücadelesi veren Belediye Başkan Aday adayları, yüzlerce işçinin hak mücadelesi verdiği  Cumhuriyet alanından uzak kalınca Emeğr sahip çıkan CHP adayı rakiplerine tur bindirmenin yanında, gol üzerine gol attı.

Gecenin akşam karanlığında Cumhuriyet alanındaki Emek platformu, Kdem tazminatı eylemine destek veren CHP Belediye Başkanı Dursun Mirza; ``Ismarlama programlarla, henüz adaylığı belirlenmeyen isimlere zemin hazırlamakla varılmak istenen noktalara ulaşılmaz, toplum liderleri halkın ve çalışma hayatının içinde onlarla aynı havayı teneffüs etmedikçe birlikte yaşama, birlikte karar verme, kaybedilen zamanları beraber telafi etme gibi bir şanslarıda olmaz.`` diyerek, `` Bu içi boş afaki afiş söylemler reelde uygulanmadıkça, halktan ve haktan uzak kimselerin toplum liderliğindeki belentileri rüyadan öte geçmez.`` diyerek siyaset arenasından rakiplerine gönderme yaptı.

Mirza, Emek platformuda katılmak üzere Cumhuriyet alanına geldiğinde, tüm işçiler tek tek elini sıkıp kendisine teşekkür ettiler.



tanik
12.12.2013 13:19:33
yahu bu mirza sanki hiç siyaset yapmamış, sanki belediye de hiç çalışmammış ta, gelince durumu düzeltecek. Yahu sen 5 yıldır belediye başkan yardımcısıydın... Ne yaptın bugüne kadar, 5 yıldır bandırma seninle kaybetti. Başkan olunca 5 yıl daha kaybedecek... Kusura bakma ama mirza efendi, sen bence bu halktan önce geçmiş 5 yıl için özür dile ve sonra da bu işleri bırak...

  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı