Mirza'dan iddialı çıkış

Mirza

31 Mart Mahalli seçimleri için Belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunmak için partiye 500 kişi ile geldi.

Yerel siyasetin özgün isimlerinden Dursun Mirza 31 Mart Mahalli seçimlerinde Partisi CHP'den Belediye Başkan adayı olmak için bugün ilçe başkanlığına başvuruda bulundu.

Dursun Mirza'nın aday adaylığı başvurusunu kabul eden CHP ilçe Başkanı Mehmet Atak, Mirza için, “Benim ilçe başkanlığımı, Meclis üyeliğimi ve Belediye başkanlığımı yaptı. Partimize önemli hizmetleri oldu. Aday adaylığı başvurusunu kabul ederken çıktığı bu yolda başarı diliyorum.” dedi.

Geçmiş dönem Belediye Başkanı Dursun Mirza ise bir konuşma yapmak için değil, aday adaylığı başvurusunda bulunmak için geldiğini, daha sonra kapsamlı bir açıklama için program yapmak istediğini vurgulayarak, “Ben görev aldığım her kademede siyasi temayüllere uygun, demokratik kurallar doğrultusunda  seçilerek geldi. Oysa 2019 da Partimizin üst kurulu demokratik bir uygulama değil, atamada bulunmayı tercih etti. teşkilatımızın ön gördüğü değişim yapılan kurultay ile gerçekleşti. Bu nedenle yapılacak her türlü demokratik tercihlere açığım.” dedi.

Dursun Mirza'nın adaylık açıklama ve resmi başvurusu için geldiği CHP'de parti binası beraberinde gelen yol arkadaşlarını almadı. Meydanda toplanan partililer Mirza'nın açıklama ve başvuru süresini dışarda, ayakta dikilerek beklediler.



Anahtar Kelimeler: Mirza' iddialı çıkış
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı