Mirza’dan Öztaylan’a salvo!

Mirza’dan Öztaylan’a salvo!

Mirza; “Öztaylan, Bandırma Cumhuriyet alanını çöle çevirdi”

Mirza; “Öztaylan, Bandırma Cumhuriyet alanını çöle çevirdi”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) belediye başkan adayı Dursun Mirza, Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Belediye başkan adayı Cemal Öztaylan’ı ağır bir dille eleştirdi. Öztaylan’ı, çeşitli konularda eleştiren Mirza, Bandırma cumhuriyet alanını ise ayrıca değerlendirdi.

Öztaylan’ın, 2004-2007 yılları arasında 3 yıl, 2 ay gibi bir süre Bandırma Belediye Bakanlığı yaptıktan sonra milletvekili olarak Ankara’ya gittiğine dikkati çeken Mirza, “Öztaylan, kendisinin ‘Bandırma sevdalısı’ olduğunu öne sürer ama kısa bir süre belediye başkanlığı yaptıktan sonra ‘Ankara sevdalısı’ olarak kaçıp gitti” dedi.

Öztaylan’ın, Bandırma’ya CHP döneminde yapılan hizmet ve yatırımlara sahip çıkmaya çalıştığına da dikkati çeken Dursun Mirza, Bandırma Cumhuriyet alanına da ayrı bir paragraf açtı.

Cumhuriyet alanında sık sık kırılan Çin granitlerinin Öztaylan’ın belediye başkanlığında döşendiğine dikkati çeken Mirza, şunları söyledi:

“Öztaylan, yeniden Bandırma Belediye başkanı olduğu takdirde işe Cumhuriyet alanındaki kırık granitleri yaparak başlayacağını söylüyor. Adama ‘O granitleri Çin’den kim getirdi?’ diye sorarlar. O granitleri Çin’den sen getirerek meydana döşettin. Sanki bölgemizde, Erdek Ocaklar’da, Kapıdağ’da granit bulunmuyormuş gibi ta Çin’den getirerek Bandırma’nın paralarını sokağa attın. Bu arada Cumhuriyet alanındaki ağaçları da keserek, bu alanı çöle çevirdin. Görenler, bu çorak alanı görünce seni hatırlıyor.” ÖNDER BALIKÇI



OSMAN VATANDAŞ
4.03.2024 16:04:26
Dursun başkana başarılar dilerim.

Anahtar Kelimeler: Mirza’ Öztaylan’ salvo!
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı