Mirza`dan Öztaylan`a ``Siyasi infaz yapma``

Mirza`dan Öztaylan`a ``Siyasi infaz yapma``

``Bandırma`ya gelecek hizmetlerin önünü kesiyorsun, Söyle sen kimin vekilisin?...``




Bugün yapılan Küçük Sanayi sitesi mali kongresinde söz alan Belediye Başkan yardımcısı Dursun Mirza, Milletvekili M.Cemal Öztaylan`ı halka şikayet etti.

........Bugün yapılan Küçük Sanayi sitesi mali kongresine mesai arkadaşı
Ozan Onur, ilçe Başkanı Metin Ok ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılan Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Sanayi sitesi çevresinin Belediye beklentilerini yanıtlamak üzere çıktığı kürsüde sanayi esnafına Miletvekili Öztaylan`ı şikayet etti.


Mirza Durgut Ergin, Halil Ünlü, M.Cemal Öztaylan ve Recep Eraydın`ın Belediye başkanlık görevleri süreci ile kendi dönemlerini mukayese edilmesini isteyerek gerçekleştirdikleri hizmetleri hemde kendilerine bırakılan borçlara rağmen gerçekleştirdiklerini söyledi.

Mirza,  Çimento fabrikası, İçme suyu ishale hatları istimlakları, geri ödemeleri ve daha bir çok borsun kendileri döneminde günü ve süresinde ödendiğini bu ödemelerin zamanından önce yapmayı hedeflediklerin hizmetlerin ötelenmesine neden olduğunu söyledi.

Mirza, herşeye rağmen sadece Kayacık ve Çalışkanlar`da eksiklikleri kaldığını bunuda ilk fırsatta tamamlayarak hizmetlerine devam edeceklerini söyledi.


Sanayi sitesi yol, bakım, onarım ve tratuvar düzenlemelerinin de eski para ile 5 trilyon liraya yakın maliyeti bulunduğunu geçtiğimiz sezon yağmurların başlaması ile tamamlanamayan bu çalışmaların bu yaz asfalt sezonunda öncelikle ele alınacağını kaydetti.

Öztaylan kimin vekili ?

Belediye çalışma ve faliyetlerini tanımlama konuşmasının sonunda sözü Milletvekili M.Cemal öztaylan`a getiren Dursun Mirza kendisinin aslen Manyas`lı olması nedeni ile M.Cemal öztaylan`ın bir süre önce Manyas`ta yaptığı bir konuşmanın kendisine iletildiğini vurgulayarak ``Bandırma`da gençliğin elzem ihtiyacı kapalı spor salonu yapımı için Korozmandaki yer tahsisimize rağmen, Bakanlığın Kapalı spor salonunu Bandırma`ya Milletvekili M.Cemal Öztaylan engellemiş.`` dedi.

Mirza, ``Bunu birde gidip Manyas`ta anlatmış bakın ne demiş,` Bandırma`ya hizmet içimden gelmiyor, Bandırma ya yapılacak Kapalı spor salonunu Manyas`a kaydırdım, hayırlı olsun!....` Milletin bir vekilinin sözlerine bakın, Siz kimin vekilisiz, Siyasi intikam mı alıyorsunuz ? Manyas`a salon gerekli ise elbette yapacaksınız, Bu sizin göreviniz, Ama Bandırma hakkında böyle bir insiyatif kullanmanız tamamiyle siyasi infazdır, bu halk size bunun hesabını sorar!... `` dedi.



Biz hizmette siyaset ayrıcalığı yapıyormuyuz ?

Belediye Başkan yardımcısı Dursun Mirza Başbakan Erdoğan`ın Bandırma programı için tüm Belediye`nin seferber olduğunu, genel temizlik, park yeri tanzimi vs gereken herşeyi yaptıklarını, Bunun karşılığı olarak başbakan`ın meydan konuşmasında kendileri aleyhinde konuşmayacağının garaktisini isteme gibi bir lüskleri olmadığına işaret ederek ``Bunun siyasi rantımı olur ?`` dedi.













Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false