Mirza’dan siyasi gelişmelere değerlendirme

Mirza’dan siyasi gelişmelere değerlendirme

Bandırma’nın önceki belediye başkanı Dursun Mirza, son siyasi gelişmeleri değerlendirdi.

Bandırma’nın önceki belediye başkanı Dursun Mirza, son siyasi gelişmeleri değerlendirdi.

Bandırma Sanayi Sitesi’ndeki “İkizler Kral Balıkçılık” lokantasının açılış kurdelesini kesen Mirza, daha sonra siyasi gelişmeleri değerlendirirken, “CHP’de ve toplumda değişim beklentisi vardı. Partimizin son kurultayında bu değişiklik karşılığını buldu ve Özgür Özel Genel Başkan seçildi” dedi.

CHP’nin tüzük kurultayının gerçekleşmesinden sonra yerel seçimler için takvimin çok kısalması nedeniyle aday belirlemede ön seçim yapılmasının zor olduğuna işaret eden Mirza, “Anlaşılıyor ki partimiz, başarılı belediye başkanlarını yeniden aday gösterecek, başarılı görmediği başkanlar olduğunda ise adaylar arasında gerçekçi şekilde uygulanacak anketlerle adayı belirleyecektir” diye konuştu.

Mirza, CHP’nin Parti Meclisi’ne giren Genel Başkan Özgür Özel’in anahtar listesinden giren Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin ve bağımsız olarak listeyi delerek giren Mehmet Tüm’ü kutladı.   ÖNDER BALIKÇI



Kamil Erdan
11.11.2023 19:46:36
Olacak işe bak Dursun Başkan yaş dayanıyor yetmişe farkındasın umarım. Gençlere bırakın şu koltukları artık Kemal Bey bir sen iki.

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı