Mirza``Onur`un desteği benimle``

Mirza``Onur`un desteği benimle``

Mirza``30 Kasımda sandıktan çıkar, 30 Mart`ta 20 Meclis üyesi ile gelirim.``

CHP Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Dursun Mirza, 30 Kasım`da yapılacak "sandık" öncesinde gazeteciler ile kahvaltıda buluşarak soruları yanıtladı.

CHP Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Dursun Mirza bu sabah yerel ve ulusal gazeteciler ile bir araya gelerek, 30 Kasım`da yapılacak olan "sandık" ve seçim sürecini değerlendirerek; gazetecilerinin sorularını yanıtladı. Aday Adaylığını açıkladığı ilk andan itibaren bugüne kadar yaşanan süreci değerlendiren Mirza; "Sandıktan ve Mart 2014`de yapılacak olan seçimlerden büyük bir fark ile çıkacağına inandığını" söyledi.

"SANDIĞI BEN İSTEDİM"

Son zamanlarda yaşanan anket ve sandık ile ilgili süreçleri değerlendiren Mirza; "Sizlerinde bildiği gibi Genel Merkezimiz bu yönde bir açıklaması oldu. Biz hem genel merkezin açıklamalarına hem de bizim değerlendirmelerimize paralel yol izledik. Sandık konusunda ilk gün ne dedim ise, şimdide aynısını diyorum. Parti içerisinde "sandık" biz her zaman istedik. Bununla ilgili imza toplayan da Dursun Mirza oldu. Biz halkın istediği neyse sonuna kadar ona saygı duyduk, duymaya da devam edeceğiz" dedi.

MİRZA: "3 ADAY ADAYI SANDIĞA GİRECEK"

9 Kasım`da yapılacak olan sandığın 30 Kasım`a ertelenmesini esprili bir dilde değerlendiren Mirza; "CHP`de anket sonrasın da Sandık konulmasını, hatta ve hatta anket olmadan da Sandık konulmasını en çok isteyen biz olduk. Ben ve ekibim başından beri bunu istedi. Biz tam sandığı yakaladık derken, sandık yine ileri kaçtı. Ben kişisel olarak daha öncede yaptığım açıklamamı da tekrarlama istiyorum. Kendi kararı dışında aday adaylığından çekilmeyen tüm aday adaylarının sandığa girmesi gerektiğine inanıyorum. Parti`den yapılan açıklama sonrasında 3 aday adayının sandığa girileceği kesinleşti" dedi.

"OZAN ONUR İLE HEP BERABER ÇALIŞTIK"

Aday adaylık sürecinde ve öncesinde Ozan Onur ile hep beraber çalıştık. Bundan sonrada beraber çalışmaya devam edeceğiz. Ozan ile kendi aramızda yaptığımız görüşmelerde şunu kararlaştırmıştık. Hangimiz seçim sürecine devam ederse, diğerimiz onu destekleyecek.  Son gelinen noktada Ozan Bey sandığa girmeyecek. Kendisi bundan sonra beni desteklediği söyledi ki ilerleyen zamanlarda ortak bir basın açıklaması yapacağız" dedi.

MİRZA: "ADAY ADAYLIĞI DEĞİL, ADAYLIK ÇALIŞMASI OLDU"

Yaptıkları seçim çalışmalarını ve yerel seçim sürecini değerlendiren Dursun Mirza; "Bu zamana kadar  ekibimle beraber çok çalıştık. Hemen hemen Bandırma`nın tüm mahallelerini gezdik. Köylerin yarısına gittik, gitmeye de devam ediyoruz. Her mahallede çalışma gruplarımız var ve her seçmen ile bire bir ilgilenmeye çalışıyoruz. Dursun Mirza olarak partili bin kişinin üzerinde bir üye ile sadece kendim ilgilendim fikirlerini aldım. Üyelerimiz ile yaptığımız görüşmeler sonrasında benim başkan adaylığımda sandıktan da, yerel seçimlerde de büyük bir fark ile çıkacağımıza inanıyoruz" dedi.

"EN AZ 20 MECLİS ÜYESİ İLE SEÇİMİ ALACAĞIZ"

Ben daha önceki açıklamalarımda da olduğu Bandırma`da yerel seçimi AKP`ye karşı büyük bir fark ile alacağımıza inanıyorum diyen Mirza; "Yapılan anketler, bizlerin saha araştırmaları ve bireysel diyaloglarımız hepsi bu yönde. Merkezde`de, Köy ve Beldelerde de CHP olarak güçlüyüz. Bu yerel seçimlerde en az 20 meclis üyesi ile Bandırma Belediye`sinde Başkan olarak görevime devam edeceğime sonuna kadar inanıyorum" dedi.

 



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli