Mirza`ya ziyaretçi akını

Mirza`ya ziyaretçi akını

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, gün içinde yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı.

ESKİ AKÇAY BELEDİYE BAŞKAN İNCEOĞLU’NAN ZİYARET

Eski Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Eski Başkan İnceoğlu Başkan Mirza’ya yeni görevinde başarılar diledi. Halen Kaz Dağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği Başkanlığı görevini yürüten İnceoğlu, Başkan Mirza’nın yeni görevinde başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını belirterek aynı zamanda çevre konusunda gösterdiği hassasiyetlerden dolayı teşekkür etti.

SUNULLAH MUHTARI, MARMARA İLKOKULU MÜDÜRÜ ve TÜRK-EĞİTİM SENDİKASINDAN BAŞKAN MİRZA’YA ZİYARET

Sunulah Mahallesi Muhtarı Şener Arabacılar ve Marmara İlkokulu Müdürü Altan Erkan Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya ziyarette bulundu. Ziyarette mahalle ve okullarıyla ilgili talepleri Başkan Mirza’ya iletti. 

 

BANDIRMA ÜLKÜ OCAKLARI VAKFINDAN BAŞKAN MİRZA’YA ZİYARET

Bandırma Ülkü Ocakları Kültür ve Eğitim Vakfı Başkanı Bahadır Genç Başkan Yardımcıları Ahmet Satar ve Mustafa Aydın, Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı makamında ziyaret etti.

Vakıf Başkanlığının yeni yönetimi olarak Başkan Mirza’ya nezaket ziyaretinde bulunurken Başkan Mirza, Vakıf Başkanı Bahadır Genç’e yeni görevinde başarılar diledi. Mirza, ziyarette yaptığı açıklamada tüm kurum, kuruluş ve STÖ ile uyum içinde çalıştıklarını belirterek Bandırma Ülke Ocakları Vakfı ile de aynı birlik ve dayanışma duyguları içerisinde olacaklarını söyledi.

Mirza, söz konusu Bandırma olunca bütün kurumlarla dayanışma, içinde ortak hareket ettiklerini söyledi. Mirza: “Biz yerel yönetim olarak Bandırma Partisi olgusuyla hareket ediyoruz. Geçtiğimiz aylarda Belediye Meclis Salonunda tüm parti, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile Milletvekillerimizin de yer aldığı 1/100 000’lik planlar üzerine bir toplantı gerçekleştirmiştik. Bu toplantıda da Bandırma için birlikte hareket etmenin önemini ön plana çıkardık. Toplantıda bu yönde olumlu sonuçlar almamız bizleri sevindir. Cumhuriyet yürüyüşünde de sizlerle birlikte Bayrağımız, Vatanımız, Marşımız ve Atatürk’ümüz için el ele vererek yürüdük. Ortak değerlerimiz konusunda hep birlikte hareket etmemiz gerektiğine güzel bir örnek oldu. Sizlere de bu konuda destek vermekten mutluluk duyarız” dedi.

Başkan Mirza’nın ardından söz alan Ocak Başkanı Genç, Vatan için, Bandırma için faydalı olacak her şeyde gönüllü olacaklarını söyledi. vakıf Başkanı Genç ziyarette ayrıca 11 Kasım 2014 Salı günü Ticaret Odası Konferans Salonunda Bandırma Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının düzenlediği “Cehalet” isimli tiyatro oyununa Başkan Mirza’yı ziyaret etti.  

 



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli