Misakça´ya Mis gibi hizmet

Misakça´ya Mis gibi hizmet

Bandırma´nın kırsal mahallesi Misakça´ya büyük hizmet

Belediye Başkanı Dursun Mirza, Misakça Mahallesinde yapımı devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

/resimler/2016-7/26/1755025507653.jpg

Bandırma Belediyesi, kırsal mahallelerimize en iyi hizmeti sunmak amacıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bandırma´nın dört bir yanında hizmet ve çalışmalar yerine getiren Belediyemize bağlı ekipler son olarak kentimizin mahallelerinden Misakça´ya yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını başlattı. Misakça Mahallesinin iç yollarında başlatılan çalışmalar kapsamında ekipler yolları asfalt dökerek halkımıza daha sağlıklı ve temizlik ulaşım olanağı sağlıyor.

/resimler/2016-7/26/1755231758097.jpg

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce sürdürülen çalışmaları Misakça Mahallesi Muhtarı Ali Bayman ile birlikte takip eden Belediye Başkanı Dursun Mirza, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Mirza, Bandırma Belediyesi olarak kırsal mahallelerimize birçok alanda hizmet ve çalışmayı yerine getirdiklerini belirterek son olarak Belediye ekiplerinin Misakça Mahallesinin iç yollarında asfaltlama çalışmalarını başlattığını söyledi.

/resimler/2016-7/26/1755451289702.jpg

Belediye Başkanı Dursun Mirza: ?Asfaltlama çalışmaları tamamlanmak üzereydi, bitmeden yerinde görmek istedim, ekiplerimiz çok güzel iş çıkartmış, çok şık olmuş, Misakça mahallemizde çok çalışma gerçekleştirdik ama mahallemizin giriş yolunda yapılan asfaltlama çalışması yapılan işin ne kadar güzel olduğunu gösterdi. Tertemiz bir şekilde yollarıyla kaldırımlarıyla çevre düzenlemesiyle parklarıyla beraber yaşayanların mutlu olduğu bir kent diyorduk, gerçekleşiyor. Sadece burada değil şimdi Kuş Cenneti mahallemizde de aynı şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Kuş Cenneti milli parkımızın iki tarafına yaya kaldırımı yaptık, ortasını düzelttik, asfaltını döktük, orası da çok şık olacak. Yukardan bakınca çok güzel görünüyor kıymetini bilmek lazım hizmetlerde yapılınca kendini gösteriyor. Sadece Misakça´ya değil biz şuana kadar 22 köyümüze bu şekilde hizmet yaptık. Daha zamanımız var diğerlerini de tamamlayacağız, inşallah daha büyük hizmetlerimiz olacak. Bandırmada kapalı pazar yerimiz bitmek üzere. Açılışını yapacağız Kurban Bayramına yetiştirmek istiyoruz? dedi.

/resimler/2016-7/26/1756100508973.jpg

Misakça Köyü Muhtarı Ali Bayman: "Misakça mahallemize Başkanımız Sayın Dursun Mirza´nın yaptığı hizmetleri saymakla bitiremeyiz. İlk önce 2014´te meydanımızı çok modern şekilde dizayn etti, mezarlık içini ve önünü, camii bahçemizin bakımını ve parke taşlarını, mahallemizin ana ve ara yollarını çok mükemmel şekilde yaptı. Allah razı olsun Başkanımız köyümüze ne istiyorsak bütün hizmetleri verdi şimdide köyümüzün ana giriş yolunu çok düzgün şekilde asfaltladı köyün içindeki parke yolları çok güzel. Başkanımıza köy halkı ve mahalle adına teşekkür ediyorum? dedi.

/resimler/2016-7/26/1756314884380.jpg



Anahtar Kelimeler: Misakça gibi hizmet
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false