Miting gibi açılış

Miting gibi açılış

Siyaset İnsanı Av. Canan Kırdar'ın yeni Hukuk bürosu törenle hizmete girdi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Erdek belediye meclis üyesi Canan Kırdar’ın Bandırma’daki avukatlık ofisinin açılışına başta siyasiler olmak üzere yoğun bir katılım gerçekleşti.

Bandırma’da, Günaydın Mahallesi, Pazar Caddesi, No:18/2’deki açılış törenine CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı,  Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert, İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, Bandırma Belediyesi eski başkanı Dursun Mirza, Erdek Belediyesi eski başkan vekili Hasan Yapakçı, Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, Erdek’e bağlı Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Ayşe Ertürk ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Ofisin açılışından önce Canan Kırdar, duygularını açıklarken, “Hukuk, hepimize gerekli. Çok heyecanlıyım. Bu mesleği de en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım. Burada bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, “Canan Hanım’ın, siyasette olduğu gibi avukatlık mesleğinde de başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Kırdar’ın, beş üniversite mezunu olduğuna dikkati çekerek, “Kendisiyle 8 yıldır Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin çatısı altında görev yapıyoruz. Kendisine yeni mesleğinde de başarılar diliyorum” diye konuştu.

Son konuşmayı yapan Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun da, “Canan Hanım, koltuğunda çok farklı karpuzları başarıyla taşıyor. Mücadeleyi seven bir yapısı var. Onun şimdi de hukuk mücadelesi içinde başarılı olacağına inanıyorum. Ben de avukatım. Bu görevler bitince yeniden adliye koridorlarına avukat olarak döneceğiz. Canan Kırdar’a yeni mesleğinde başarılar diliyorum. Onun yanında olacağız” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın ile CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin’in de kutlama mesajı gönderdiği ofisin açılış kurdelası Canan Kırdar ve siyasiler tarafından birlikte kesildi.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Miting açılış
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı