Miting gibi açılış

Miting gibi açılış

Bandırma’da Deniz Grup İnşaat Ofisi’nin açılışına çok kalabalık bir topluluk katıldı.

Bandırma’da Deniz Grup İnşaat Ofisi’nin açılışına çok kalabalık bir topluluk katıldı.

17 Eylül Mahallesi, Hacı Keşfettin Sokak, No:20/A’da, Burhan Deniz ve İhsan Deniz tarafından hizmete sokulan ofisin açılış törenine Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Başkan Yardımcısı Aydın Yağar, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Âdem Yılmaz, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, CHP milletvekili aday adayları Serkan Sarı ve Selim Panç, Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat ve kalabalık bir topluluk katılırken, ilk konuşmayı, halen Gelecek Partisi MYK Mahalli İşler Danışmanı ve ofisin kurucularından, Gelecek Parti eski Bandırma İlçe Başkanı Burhan Deniz yaptı. Deniz, hedeflerinin lider bir firma yaratmak olduğunu belirterek, “Gelişimci, yenilikçi olacak ve hizmet kalitesini sürekli yükselteceğiz. Profesyonel bir hizmet sunacağız” dedi.

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Âdem Yılmaz da konuşmasında, yeni ofisin Bandırma’ya değer katacağını belirtti.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ise bu inşaat ofisinin Bandırma’ya önemli bir katkı sağlayacağını vurgulayarak, “Biz de iş ve sanayi dünyasını desteklemeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Açılış törenine Gelecek Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partinin genel başkan yardımcıları ve CHP Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın da kutlama mesajı gönderdi. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Miting açılış
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı