MKS DevO'da, Ekonomi konferansı

MKS DevO

5.nsi düzenlenen Bandırma Organize Sanayi Bölgesi Ekonomi konferansında “Hızla Değişen Dünya Ekonomisi ve Türkiye” işlendi.

Bu yıl 5.nsi düzenlenen Bandırma Organize Sanayi Bölgesi Ekonomi konferansında “Hızla Değişen Dünya Ekonomisi ve Türkiye” işlendi.

MKS DevO power of production’da hazırlanan konuma özel platformda gerçekleştirilen Bandırma Organize sanayi Bölgesi “5. Ekonomi Günleri” nde “Hızla Değişen Dünya Ekonomisi ve Türkiye” konusu işlendi.

Bloomberk HT- Genel Yayın Yönetmeni Açıl Sezen’in Moderatörlüğünde ve aynı anda Ekonomi kanalı Bloomberk’te canlı yayımlanan konferansın konuşmacı konukları Dünya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı, Ekonomist Gazeteci Hakan Güldağ ile Milliyet Gazetesi Yazarı ve Finans danışmanı, Ekonomist Ali Ağaoğlu katıldı.

Bandırma ve Gönen protokolü yanı sıra iş dünyasının önde gelen isimlerinin konuk olduğu ekonomi etkinliğinde ilk konuşan organizasyonun mimarı MKS DevO yönetim kurulu Başkanı Mehmet Korgün Şengün oldu.

Şengün, konusunda uzman bir maestro gibi, asıl mesleği Kimya’nın uluslar arası platformdaki önemine değindi. 3 ayrı başlıkta çizdiği iş, istihdam ve ticaretin ulusal milliyetçilik duygusu içinde ele alınması gerektiğinin altını çizen Şengün, son yıllarda ağzından düşürmediği “Temiz su” konusunu bir kez daha yüksek perdeden seslendirdi.

Şengün, her şeyi yapmanın mümkün olduğunu, tek suyun yapılamadığını dolayısı ile kaynakların çok rantabl kullanımı yanı sıra bugün için ekonomik olmasa da geri dönüşüme yatırım önerisinde bulundu.

Şengün, Bandırma Organize sanayi Bölgesi ve yakında kuruluşu başlayan Marmara Ana Metal sanayi ile bölgenin uluslar arası alanda parlayan yıldız olacağını açıkladı.

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi, MKS DevO’daki “Hızla Değişen Dünya Ekonomisi ve Türkiye” konferansına geçildi. Uluslararası ekonomistler Ali Ağaoğlu ile Hakan Güldağ, Bloomberk HT- Genel Yayın Yönetmeni Açıl Sezen’in Moderatörlüğünde 1,5 saat’e ulaşan konferans’ta Dünya ekonomisini izleyen iş dünyasının beklentilerine yol haritası çizdiler.



Anahtar Kelimeler: '  Ekonomi konferansı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı