MNG Kargo'dan "Dört Bir Yanımız Cumhuriyet!"

MNG Kargo

MNG Kargo’dan 29 Ekim’e özel reklam filmi; "Dört Bir Yanımız Cumhuriyet!"

Türkiye’nin lider kargo şirketlerinden MNG Kargo, Cumhuriyetin 100. yılını yeni reklam filmiyle kutluyor. Bir kargo dağıtım personelinin100. Yıl Mahallesi’ne ulaşmak için çıktığı yolculuk aynı zamanda tarihe de yolculuk olurken, filmde Cumhuriyetin kuruluşunun yapı taşlarına da atıfta bulunuluyor.

MNG Kargo, 29 Ekim’e özel olarak hazırladığı reklam filmiyle Cumhuriyet’in 100. yıl coşkusuna ortak oluyor. MNG Kargo dağıtım personelinin bir gününü ele alan filmde, paket dağıtımları Cumhuriyet temalı adreslere gerçekleştiriliyor. Filmde “Tam 100 yıldır dört bir yanımız Cumhuriyet” mesajıyla ülkemizin bir asırlık tarihine de vurgu yapılıyor.

Bir MNG Kargo şubesinde başlayan hikâye, dağıtım personeli Mustafa’nın Ulus Caddesi, Bandırma vapuru, İstiklâl Caddesi ve Yüzüncü Yıl Mahallesi gibi Cumhuriyet mücadelesine işaret eden rotalardan geçmesiyle ilerliyor. Kurtuluş Savaşı zaferinden sonra başlayan eğitim seferberliğine de dikkat çekilen reklam filminde, ziyaret edilen lokasyonlardan biri Kurtuluş İlkokulu olurken, son durak olarak 100. Yıl Mahallesi’ndeki Cumhuriyet Apartmanı’na giriş yapılıyor. Kargo paketinden çıkan Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasının yer aldığı saatin ekrana gelmesiyle devam eden film, “Bizlere açtığın yolda, ülkemizin ve dünyanın her köşesine ulaşıyor, asırlık Cumhuriyetimizi nice yüzyıllara gururla taşıyoruz.” söylemiyle son buluyor.

Reklam filmi için;https://www.youtube.com/watch?v=rsmNLX8TkFI

Künye:

Reklamveren: MNG Kargo

Reklamveren Temsilcileri: Veysi Armağan Kesen, Efe Çıvgın, Büşra Vural Kaplan, Damla Elma, Melis Vatansever

Ajans: THEBADGUYS

Kreatif Direktör: Duha Keleşoğlu

Sosyal Medya Uzmanı: Sinem Yaman

Prodüksiyon:SuperflyFilms

Yönetmen: Sertan Özcan

Görüntü Yönetmeni: Koray Koluaçık

Prodüktör: Seçil Kaya Özcan

Dış Ses: Deniz Balım 

Kurumsal İletişim Ajansı: WaltherKranz

MNG Kargo hakkında:

2003 yılında kurulan MNG Kargo, 850’den fazla şubesi, 9 tanesi teknolojik aktarma merkezi olmak üzere toplam 29 aktarma merkezi, 19minihub, 14 bölge müdürlüğü, 10 binin üzerinde çalışanı, 4 bin 100’den fazla kara taşıma aracıyla hizmet vermektedir. Kusursuz teslimat ile herkesin hayatına değer katma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren MNG Kargo, Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna ve dünyada 220 farklı ülkede, günde 700 bin adrese dünya standartlarında hizmet ulaştıran Türkiye’nin lider kargo şirketlerindendir. 

Sektörde Teknolojik Aktarma Merkezlerine sahip ilk kargo şirketi olan MNG Kargo, bu teknoloji sayesinde saatte 65 bin kargoyu yüksek hızda ayrıştırıp, el değmeden hatasız olarak hat araçlarına yükleyerek, hasarsız teslimat sağlamaktadır.

Türkiye’de kargo taşımacılığı sektörünün gelişiminde başrol oynayan, dünya standartlarındaki hizmet anlayışı ile ülkemiz taşımacılık sektörüne çağdaş dinamikler kazandırmış olan MNG Kargo yatırımları ile güçlenmeye ve taşımacılık sektörüne değer katmaya devam etmektedir.



Anahtar Kelimeler: Kargo' " Yanımız Cumhuriyet!"
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı