Modern eğitime katkı

Modern eğitime katkı

Bandırma Belediyesinden Eğitime Destek Çalışmaları; Şehit Süleyman Bey İlkokuluna Projeksiyon Aleti ve Akıllı Tahta ile devam etti.

 

Bandırma Belediyesinden Eğitime Destek Çalışmaları; Şehit Süleyman Bey İlkokuluna Projeksiyon Aleti ve Akıllı Tahta hediye edildi.

Bandırma Belediyesi tarafından eğitim kurumlarımıza yerine getirdiğimiz yardımlarımız devam ediyor. Yapılan yardımlar kapsamında son olarak Belediye Başkanı Sedat Pekel tarafından Şehit Süleyman Bey İlkokuluna Projeksiyon aleti ve yeni dönemde okullarımızda kullanılmaya başlanan Akıllı Tahta yardımında bulunuldu.

Okul adında Projeksiyon Aletini ve Akıllı Tahta’yı Okul Öğretmeni Mehmet Yayla teslim alırken Bandırma Belediyesi tarafından hem okullarına hem de eğitim alanında yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti. 

Ziyarette Belediye tarafından eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Pekel, Bandırma Belediyesi’nin okulların araç-gereç ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra fiziksel şartların iyileştirilmesine kadar birçok noktada eğitim kurumlarına destek verdiklerini ifade etti. 

Pekel: “Bandırma’nın yerel yönetimi olarak yerine getirdiğimiz sosyal çalışmalarımızda her zaman insan odaklı hizmet anlayışını ön planda tuttuk. Bu amaçla eğitim alanında yerine getirdiğimiz faklı birçok çalışmalarımızda hem okullarımıza hem de öğrencilerimize katkı sağlamayı hedefledik. Öğrencilerimizin daha modern imkânlar içerisinde eğitim alabilmelerine katkı sağlamak adına Bandırma’daki tüm okullarımızın yanı sıra bölgemizdeki okullarımıza da bu konuda büyük destek sağladık. Bu kapsamda çok sayıda projeksiyon aleti yardımında bulunduk. Okullarımızın yollarının yapımında ekiplerimiz yoğun bir mesafe sarf etti. Ayrıca ekonomik durumu yeterli olmayan ailelerimizin çocuklarına eğitimde fırsat eşitliği sağlamak düşüncesiyle adından başarıyla söz ettiren Eğitim Destek Evimiz çalışmalarına yeni eğitim sezonunda da devam ediyor. Özetle Bandırma Belediyesi geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri adına elinden geline yerine getiriyor ve bu çalışmalar bundan sonrada aynı kararlılıkla devam edecek” dedi.

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı