Modern yabancı dil sınıfı kazandılar

Modern yabancı dil sınıfı kazandılar

600 Evler A. Fahri İşeri İlkokulu 30 kişilik modern yabancı dil sınıfı kazandı.


Ali Fahri İşeri`de yabancı dil sınıfı paylaşan: zeki-karadeniz

600 Evler’de eğitim faaliyetini sürdüren Ali Fahri İşeri ilkokulu yabancı dil öğretmeni Zuhal Demirel ve hamiyetperverlerin katkısı ile modern bir yabancı dil sınıfına kavuştu.

30 kişilik, 12 sınıfın yabancı dil dersini göreceği A. Fahri İşeri ilkokulu yabancı dil sınıfı bugün yapılan mütevazı törenle hizmete girdi.

A.Fahri İşeri ilkokulu müdürü Mahmut Kaya, yabancı dil konusunda yeni oluşturulan sınıfla öğrencilerin daha çabuk ve kolay yabancı dil öğrenmelerine olanak tanındığını söyledi.

İlçe Milli Eğitim müdür yardımcısı  Mutlu Aslan, yabancı dil sınıfının güzel bir çalışmanın ürünü olduğunu katkısı bulunanlara teşekkür etmenin ardında tüm okullarda böyle sınıflar görmek istediklerini söyledi.

Yabancı dil öğretmeni Zuhal Demirel ise konum ve içerik olarak konsepte uygun bir sınıf oluşturduklarını, öğrencilerin tamamen derslerine odaklandığı yeni uygulamada başaranında yüksek olacağına inandığını söyledi.

A.Fahri İşerideki açılış kandelasını okul müdürü Mahmut Kaya ile birlikte İlçe milli Eğitim Şube müdürü Mutlu Aslan kesti.

Açılışta hazır bulunan okul müdürleri Yücel Kuzu, Cüneyt Taşkın, H. Hakan Terzioğlu, Naci Öztemel, Salim Kılışaslan, Müdür yardımcıları Nusret Özer, Şaban Evyapan, sınıfın oluşmasına katkıda bulunan Sema Erdem, Buket Keser, Recep Ülker ve Ahmet Demirel katıldılar.

A.Fahri İşerideki yabancı dil sınıfının açılışı ardından katkıda bulunanlara plaket verildi.

Son olarak sınıf ve konumu hakkında bilgi paylaşımında bulunan yabancı dil öğretmeni Zuhal Demirel 2-3 ve 4 sınıfların yararlanacağı yabancı dil sınıfının 30 kişilik olduğunu ve yabancı dersi bulunan 12 sınıf kendi ders saatlerinde burayı kullanacaklarını söyledi.

 

 

 



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false