Mosso; "Yargılanmadığımız bir gelecek hayal ediyorum"

Mosso;

Ünlü sanatçı Melek Mosso 31. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali'nde sevenleriyle bir araya geldi. Mosso; "Şiddetin her türlüsünün lütfen her zaman karşısında durun." mesajı verdi.

Bu yıl 31'incisi düzenlenen Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali'nin 3'üncü gününde Melek Mosso şarkılarıyla dinleyenlerine müzik ziyafeti sundu. Festivalde en sevilen şarkılarını seslendiren Mosso'ya sevenleri büyük bir coşkuyla eşlik etti. Bandırma Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen konsere ilgi oldukça fazlaydı. TBMM Balıkesir Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ile Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun festivalin anısına Melek Mosso'ya çiçek ve plaket takdim etti. 

"KONUŞMAKTAN ASLA VE ASLA VAZGEÇMİYORUM"

Mosso çok sevilen türkülerden "Keklik Gibi" türküsünü seslendirmeden önce; "Bu türküyü geçmişte günümüzde ve malesef gelecekte şiddet gören ve katledilen bütün kadınlara armağan ediyorum. Biz kadınlar için, gecenin bir yarısı son ses müzik dinleyerek yürüyebileceğimiz, eteğimizin boyuyla yırtmacımızla, saçımızın şekliyle, rujumuzun rengiyle, kahkahamızla, şarkımızla, türkümüzle yargılanmadığımız bir gelecek hayal ediyorum. Bu gelecek için şarkı söylemekten ve konuşmaktan asla ve asla vazgeçmiyorum. Şiddetin her türlüsünün lütfen her zaman karşısında durun." ifadelerinde bulundu.  Haber: Nur Uysun



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı