MOTOKOROSÇULARDAN TEŞEKKÜR

MOTOKOROSÇULARDAN TEŞEKKÜR

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) öncülüğünde Gönen İlçesinde düzenlenen Türkiye ve Doğu Avrupa Motokross Şampiyonasının ardından; parkurun yapımını üstlenen Memduh ŞENKALAYCI ilçe protokolüne teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

28-29 Eylül tarihlerinde Gönen ilçesinde gerçekleştirilen Türkiye ve Doğu Avrupa Motokross Şampiyonasının ardından ilçe protokolünü ziyaret eden Memduh Şenkalaycı; Gönen İlçe Kaymakamı Hüseyin Parlak ile İlçe Emniyet Müdürü Umut Ede’ye teşekkür etti.

İlçe bazında böyle güzel organizasyonu yapmanın ve başarmanın tatlı yorgunluğu içerisinde gerçekleşen ziyaretler esnasında, önümüzdeki yıl için şimdiden planlamalar yapıldı.

Gönen İlçe Kaymakamı Hüseyin Parlak; böylesi güzel bir organizasyonu ilçemize kazandıran başta Memduh Şenkalaycı ve TMF yetkililerine teşekkür ederim. Ayrıca; bu organizasyonda yardımlarını esirgemeyen işin arka yüzündeki görünmez kahramanları ve bu sporda uğraş veren tüm sporcuları canı gönülden tebrik ediyorum. Dedi.

Yapılan organizasyonun ardından akıllarda kalan ise, yeteri kadar reklamın ve tanıtımın yapılmadığı. Ne yazık ki! İlçeye ekonomik yönden ve reklam anlamında büyük katkısı olan böylesi büyük bir organizasyonun ağırlığını Gönen yerel yönetiminin kaldıramamış olmasıdır.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false