Motor çarptı

Motor çarptı

Kaza yapıp kaçan Motor ve sürücüsü yakalandı

Trafik canavarı sadece araçlar için geçerli değil, iki tekerlikli trafik aracı motorların yaptığı kazalarda bazen önemli problemlerin yaşanmasına neden oluyor.

Akşam Kurtuluş caddesi üzerinde saat 23.00 sularında meydana gelen kazada kadına çarparak yaralanmasına neden olar motor ve sürücüsü, yaralanan kadını kaza yerinde bırakıp kaçtı.

Kazada önemli yara alan Fatma Hoştürk isimli kadın Pazar caddesin üzerinde yaya olarak kurtuluş caddesinden geçerek evine gidiyordu.

Kurtuluş caddesine adımını attığında motorsiklet ile burun buruna geldi. Motor hakimiyetini kaybeden motorcu Fatma Hoştürk´e sert bir şekilde çarparak yaralanmasına neden oldu.

Kazadan sonra yaralı kadını yerde bırakıp, devrilen motoru kaldırıp olay yerinden kaçan sürücü, Hürriyet parkı civarında kaza ile ilgili araştırma yapan polislere yakalandı.

Kazada yaralanan Fatma Hoştürk kaza yerine gelen 112 ambulansı tarafından yapılan ilk müdahale sonrası tedavi edilmek üzere devlet hastanesine sevk edilirken, yakalanan motor sürücüsü ise kaza ile ilgili ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

/resimler/2019-3/31/0009482383681.jpg



Anahtar Kelimeler: Motor çarptı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli