Motor bir can daha aldı

Motor bir can daha aldı

Bandırma`lı genç, Erdek dönüşü Mamun bahçelerinde direğe çarparak hayatını kaybetti.

Erdek, Bandırma karayolu Manun bahçelerinde şarampole uçarak elektrik direğine çarpan motosiklet sürücüsü 26 yaşındaki Osman Mendes yaşamını yitirdi.

Kaza, sabaha karşı Erdek-Bandırma yolunun 15`inci kilometresi, Mamun bahçelerinde meydana geldi. Hafta sonu bir arkadaşının Düzlerdeki düğününe katılan Osman Mendes, beraberindeki arkadaşı Hakan Acet ile sabaha karşı kullandığı 10 AKA 76 plakalı motosikletiyle Bandırma`ya dönmek üzere yola çıktı.

Osman Mendes, Mamun Bahçeleri Mevkii`nde motosikletin direksiyon kontrolünü kaybederek şarampole uçmak sureti ile elektrik direğine çarpmak sureti ile ağır yaralandı.

Mamun bahçelerindeki kaza çevreden geçenlerin ihbarı ile kısa zamanda 112 ambulanslarının müdahalesi gerçekleşti.

112 sağlık ekipleri kazada ağır yaralanan Motor sürücüsü Osman Mendes ile selesinden bulunan Hakan Acet’i ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak Bandırma Devlet Hastanesi`ne kaldırdılar.

Bandırma Devlet Hastanesi Acil servis ekibi tüm çabalara rağmen motorunu kasksız kullandığı için başı direğe çarparak ağır yaralanan Osman Mendes yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, beraberinde bulunan Hakan Acet, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Osman Mendes`in vefat ettiği motor bisiklet kazasında yanında bulunan arkadaşı Hakan Acet ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Bandırma Devlet Hastanesinde hayati tehlikeyi atlatıp yoğun bakımda gözlem altında tutulduğu öğrenildi.

Manyas nüfusuna kayıtlı olan Motor sürücüsü Osman Mendes`in Bandırma`da “Menzilci” hukuk bürosunda çalıştığı öğrenildi.

Osman Mendes dün Manyas çarşı camiinde öğle namazı ardından kılınan cenaze namazı sonrası ebedi istirahatgahına defnedildi.  Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 



erman degirmenci
20.07.2013 02:26:19
Yeni duyduk ve cok üzüldük osman abi çok değer li bir insandı allahtan rahmet mekanı cennet olsun ailesine sabır diliyorum çok Üzgünüzz

  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli