Motora af yok...

Motora af yok...

Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri Gönen merkezde motosiklet sürücülerine yönelik denetimlerini arttırdı.

Gönen`de, Trafik Ekiplerinin şehrin ana arterleri olan Balya Caddesi, Hüseyin Tümer Caddesi, Şehit Fehmi Ercan Caddesi, Atatürk Caddesinde kasksız, plakasız ve ehliyetsiz sürücülere göz açtırmıyor.

Ekipler tarafından yapılan denetimlerde, çok sayıda motosiklet trafikten men edilirken,  kasksız motosikletlere de ceza-i işlem uygulanıyor.

Özellikle; yaz aylarını yaşadığımız bu günlerde, gelen şikayetleri de değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri ile Yunus ekipleri ve asayiş ekiplerinin koordineli çalışmaları neticesinde; modifiyeli ve trafiğe uygun olmayan motosikletler trafikten men edildi. Ayrıca; aşırı sürat yapan, eksozlarında değişiklik yapan sürücülerde tespit edilerek gerekli cezai işlemler uygulanmaya başlandı.

Şehrin değişik bölgelerindeki trafik ışıklarına uymayan sürücüler, mobesa kameraları ile tespit edilerek bu sürücülerin adreslerine ceza-i işlem tutanakları gönderilmeye başlanıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Umut Ede; Gönen’de başta motosiklet olmak üzere trafik kurallarına uymayan sürücülere yönelik denetimlerin artarak devam edeceğini ifade ederek herkesi kurallara uymaya davet etti.

 

 



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli