Motorcunun kaçınılmaz sonu

Motorcunun kaçınılmaz sonu

Erdek girişindeki kazada, Motor sürücüsü yaralandı.

Erdek'te sezon bir başladı, pir başladı!…

Yağışlı, fırtınalı, zaman aman  korkutan şiddetli yağışları sellerle meydana getirdiği zararlar hafta başından itibaren geride kaldı ve Tatil ve Turizm'de cazibe merkezi Erdek bir anda kendisini yaz sezonunun içinde buldu.

Erdek, te sadece sezon başlamakla kalmadı buna paralel olarak yoğunluktan kaynaklanan sorunlar yumağı içinde kaybolan bir kasabada 7/24 hareketlilik başladı.

Bu anlamda özellikle kent yabancısı araçların kaza riski yükseldi ve inanılmaz kazalar can yakmaya başladı. 24 Haziran Cumartesi gecenin ikinci yarısında gelen kaza haberi bir motorcu gencin az kalsın hayatına mal oluyordu.

06 VRS 40 plaka sayılı özel otomobil kent girişinde bulunan akaryakıt istasyonundan sert bir refleks ile çıkıp bölünmüş yolda dönmesi gereken sağ bant yerine karşı yönden gelen sol kulvara geçince Bandırma istikametinden Erdek'e gelen Motorlu genç ile kafa kafaya çarpışmak kaçınılmaz oldu.

Hem suçlu, hem se güçlü olan traji komik kaza sonrası olay yerine intikal eden 112 ekipleri, kaza yerinde genç motorcuya yaptıkları ilk müdahalenin ardından kendisini hastaneye kaldırdılar.



Anahtar Kelimeler: Motorcunun kaçınılmaz
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı