Motorun çarptığı kadın hayatını kaybetti.

Motorun çarptığı kadın hayatını kaybetti.

Bandırma-Erdek Karayolu, Düzler Savaş pansiyon kavşağında Motorun çarptığı kadın hayatını kaybetti.

Bandırma-Erdek Karayolu, Düzler Savaş pansiyon kavşağında Motorun çarptığı kadın hayatını kaybetti.

Kaza saat 21.30 sularında meydana geldi. Bandırma'dan Erdek istikametine seyretmekte olan B. Ö. (24) kullandığı 61 AGR 130 plaka sayılı motor gecenin karanlığında komşu ziyaretinden dönen 83 yaşında 2 çocuk annesi Naciye Değirmenci'ye çarparak hayatını kaybetmesine neden oldu.

Düzler Savaş pansiyon kavşağı önünde meydana gelen kaza çevrede çabuk duyuldu. Kazayı yakın takipteki araç sürücüsü ihbar etti. Olay yerine intikal eden 112 ekipleri çarpmanın etkisi ile yol üzerinde kalan Naciye Değirmenci'nin cansız vücudunu kenara çekerek yaptıkları tespitte hayat belirtisine rastlamadılar.

Bölge trafik ekipleri, Jandarma ve 112'nin gözetimi altındaki ölümlü kaza, daha sonra olay yerine Cumhuriyet savcısının intikal etmesi, gerekli soruşturmaların ardından Motor sürücüsü B. Ö. ile selesinde bulunan arkadaşı olayla ilgili olarak ifadelerine başvurmak için Emniyet Müdürlüğüne alınırken, Kazada hayatını kaybeden 2 çocuk annesi Naciye Değirmenci (83) ise kaza yerine çağrılan cenaze aracı ile Erdek morguna kaldırıldı.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı