Mücadele gücü skora yansıdı

Mücadele gücü skora yansıdı

Yeşil siyahlı Sakaryaspor'u konuk eden Bandırmaspor 19. dakikada geriye düştüğü karşılaşmayı, üstün mücadele gücü ile 3-1 lik net bir skor ile lehine çevirmeyi başardı.

Tebrikler poyrazın çocukları…  

TFF 1. lig'de lige 2 beraberlik bir galibiyet ile başlayan Bandırmaspor 4. hafta saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Sakaryaspor'u 3-1 lik net bir skor ile yenerek 2.ci 3 puanını kazandı.

17 Eylül'deki karşılaşmada konuk ekip Sakarya 19. dakikada  Michal Napela'nın ayağından kazandığı gol ile 1-0 önde başladığı karşılaşmada Bandırmaspor 45+2 de Mücahit Albayrak ile eşitliği yakaladı.

İlk 45 dakikanın 1-1 eşitlikle noktalandığı karşılaşmanın 2. devresinde oyun hakimiyetini ele geçiren Bandırmaspor 54. dakikada Moussa Djitte'nin ayağından 2-1 öne geçtiği karşılaşmanın 90.dakikalık normal süresinin tamamlandığı karşılaşmaya maçın hakemi Kutluhan Bilgiç 10 dakika ek süre verdi.

Karşılaşmanın orta hakemi Kutluhan Bilgiç bu denli uzun süre ile karşılaşmayı berabere tamamlama arzusu Bandırmaspor'a 90+9 da farkı getirdi 3-1

Karşılaşmanın en gözde oyuncusu Florian Jozefzoon tüm engellemelere rağmen, 90+9 da rakibinden sıyrılarak meşin yuvarlağı Sakarya ağlarına bıraktı. 3-1

Karşılaşmanın son dakikalarında yaşanan faul hareketine kenardan sözlü müdahil olan Bandırmaspor teknik direktörü  Ersan Parlatan yan hakemin uyarısı ile  orta Hakem Kutluhan Bilgiç'ten kırmızı kart görerek tribünlere çıkmak zorunda kaldı.

Hakemler: Kutluhan Bilgiç, Gür Mumcu Taştan, Yusuf Susuz

Bandırmaspor: Ioannis Gkelios, Djıtte (Mustafa Çeçenoğlu dk. 86), Emirhan Aydoğan (Levent Ayçiçek dk. 45), Mulumba, Mustafa Saymak (Bobadilla dk. 45, Doğan Can Davas dk. 61) Metehan Mimaroğlu, Marc Jozefzoon, Rahmetullah Berişbek, Sergan Piçinçiol, Mücahit Albayrak, Tunahan Batuhan Yayıkçı (Edson Andre Sitoe dk. 70)

Yedekler: Akın Alkan, Emre Batuhan Adıgüzel, Sokou, Doğan Can Davas, İbrahima, Drame, Mehmet Özcan

Teknik Direktör: Ersan Parlatan

Sakaryaspor: Cihan Topaloğlu, Ali Ülgen (Muhammed Akarslan dk. 84), Kasongo, Bülent Uzun, Rajko Rotman, Burak Süleyman, Rashad Muhammed (Del Valle dk. 53), Jan Nalepa, Odise Roshi (Ndlovu dk. 59), Erdi Dikmen (Hakan Yavuz dk. 84) Mikail, Okyar

Yedekler: İbrahim Demir, Simon, Bülent Cevahir, Umut Uzun

Teknik Direktör: Taner Taşkın

Goller: Nalepa (dk. 19) (Sakaryaspor), Mücahit Albayrak (dk. 45+2), Djite (dk. 54), Jozefzoon (dk. 90+9) (Bandıramaspor)

Sarı kartlar: Emirhan Aydoğan, Sergen Piçinçiol (Bandırmaspor), Mikail Okyar, Cihan Topaloğlu, Rotman, Napela (Sakaryaspor)



Anahtar Kelimeler: Mücadele skora yansıdı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı