Mudanya Hazırlıkları Başladı

Mudanya Hazırlıkları Başladı

Deplasmanda galibiyeti kaçıran Gönen Belediyespor,pazar günü Mudanyaspor karşısında şhow`a hazırlanıyor




4. haftada deplasmanda Kestel Belediyesporla 1-1 berabere kalarak galibiyeti kaçıran Gönen Belediyespor, ligin 5. haftasında konuk edeceği Mudanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Nail Gönenli Şehir Stadı'nda çalışmalarını sürdüren yeşil beyazlı ekipte Kestel karşısında oynanan iyi futbolun morali görülürken, kaçırılan galibiyetin üzüntüsü de oyuncuların kendi aralarında yaptıkları sohbetlere yansıyor. Gün geçtikçe daha iyi futbol oynadıklarını belirten oyuncular bunu skora da yansıtmak istediklerini söylediler.

Cem devamını getirecek

Geçen hafta Kestel karşısında yeşil beyazlıların golüne imza atan Cem, şanssızlığını kırdığını şimdi üzerindeki stresi attığından daha rahat olduğunu ve Mudanya karşısında da hocasının görev vermesi halinde gol atacağına inandığını belirtti.

1 puana sevinemediler

Bursa'daki maçtan 1-1'lik skorla ve 1 puanla dönen Gönen Belediyespor kafilesini taşıyan otobüste üzüntü hakimdi. Futbolcular kaçırdıkları galibiyete üzülürken, böylesine önemli bir deplasmandan 1 puanla dönmelerine sevinemediler. Bu durum oyuncuların kendilerine olan güvenlerini gösterirken, oyuncular Mudanya karşısında kaybettikleri puanları telafi edeceklerini belirttiler.

Yönetimden yeni uygulama

Yönetimin aldığı karar gereği Kestel deplasmanına 18 kişilik kadroda yer alamayan futbolcular götürülmemişti. Bu oyuncular içinde yer alan Sonat kontenjana takılırken, Anıl, Çağlar ve Mehmet kadroda yer alabilmek için kendilerini zorlayacaklar. Takımda herkesin çok değerli olduğunu belirten yöneticiler oyuncuların kadroda yer alabilmek için daha fazla çalışmalarını sağlamayı düşündüklerini söylediler.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli