Muhalefetten, Palaz´a kutlama

Muhalefetten, Palaz´a kutlama

AK Parti Gönen İlçe Teşkilatı yeni Başkan İbrahim Palaz´a başarı dileğinde bulundu.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz geçtiğimiz Cuma günü ilçe seçim kurulundan mazbatasını alarak start verdiği 2019-2023 dönem çalışma takvimine 7/24 zaman ayırdı.

Kendisini yoğun bir program ve ziyaretçi izdihamı içinde bulan Başkan İbrahim Palaz´ın dünkü konukları arasında AK Parti Gönen ilçe teşkilatıda yer aldı.

"Martın sonu Bahar" sloganı ile seçime katılan ve büyük bir fark ile 25 yıl aradan sonra Sosyal Demokrat Belediyeciliği Gönen´de iktidara taşıyan İbrahim Palaz, kente huzur ve güven verdi.

Palaz´ı seven binlerce seçmeni Belediye önünde uzun kuyruklar oluşturarak, tebrik ve kutlama için sıra beklerken Ak Parti Gönen ilçe Başkanı Av. Merve Üncük İşgüden son derecek demokratik bir davranışla beraberinde yönetim kurulu ile birlikte Gönen Belediyesine gelerek Başkan İbrahim Palaz´ı makamında tebrik etti, başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Palaz, AK Parti İlçe Başkanlığının ziyareti üzerine, "Gönen´i huzur ve güven şehri yapmak istiyorsak bir birimizin, elini sıkıp gözlerinin içine bakarak sırtını sıvazlamalıyız, insanımızın herşeyden önce huzura ihtiyacı var." dedi.

Palaz, AK Parti ilçe başkanlığının son derece demokratik bir hareketle kendisini ziyaret edip, kutlamada bulunmalarının karşılıksız kalmayacağını kaydetti.

/resimler/2019-4/9/0256321095012.jpg



Anahtar Kelimeler: Muhalefetten Palaz kutlama
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı