Muharrem İnce'yi Erdek'te Cengiz İnce karşıladı.

Muharrem İnce

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi Erdek'te Cengiz İnce karşıladı.

Bandırma'da gerçekleştirdiği esnaf ziyareti, meydan konuşması ve parti binası açılışı ardından Erdek'e geçen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye Erdek ilçe Başkanı Tamer Bostan eşlik etti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, parti seçim otobüsünden Düzlerlileri selamlaması ardından geldiği Erdek Havuzlu meydan'da  Nalbur Cengiz İnce tarafından karşılandı.

Nalbur Cengiz İnce, "Hoşgeldiniz sayın genel başkan, şeref verdiniz." diyerek elinden tutup otobüsten indirdiği Muharrem İnce ile dirsek selamlaşmasında bulundu.

Ardından Pazar meydanı ve pazar caddesi istikametinde vatandaşlar ve esnafla sohbet alanağı bulan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce dana sonra, Cumhuriyet alanı ve çaybahçeleri önünden partililerle birlikte yürüyecek okul caddesinde açılışı yapılacak olan ilçe binasının önüne geldi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Parti binasının açılış kurdelasını kesmeden önce yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek "Mavi Vatan" konusunu sordu.

Muharrem İnce'nin Erdek ziyaretinde kendisini takip edenler arasında Eski belediye Başkanlarından Mehmet Yağcı, Hüseyin Durak ve Kamil Saka da vardı.

İnce daha sonra Bandırma üzerinden Susurluk ve Balıkesir'e geçti.



Anahtar Kelimeler: Muharrem ' Erdek' Cengiz karşıladı.
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli