Muhtar adaylarına kişisel gelişim programı

Muhtar adaylarına kişisel gelişim programı

Bandırma Muhtarlar Derneği bir başarılı projeye daha imza attı. Muhtarlar ve Muhtar adayları kişisel gelişim semineri ile ivme kazandı

Nur Demir Hancıoğlu´nun başkanlığındaki Bandırma Muhtarlar Derneği, Bandırma´daki muhtarlar ve muhtar adaylarına yönelik kişisel gelişim programı uyguladı.

Santral Kültür Merkezi´nde, gün boyu süren seminerde Bandırmalı Esen Ersoy, öfke kontrolü, stresle başa çıkma, motivasyon, NLP tekniğiyle başarıya ulaşma; Trabzonlu Göksel Aksel ise etkili iletişim, ikna ve ifade teknikleri, etkili slogan ve mesaj oluşturma teknikleri, siyasetten bağımsız yaklaşım, yenilikçi kampanya ve farkındalık oluşturma yöntemleri, adaylık sürecine kurumsal iletişim ve ziyaret kuralları, görünürlük çalışmaları ve adaylık sürecinde halkla iletişim teknikleri konularında eğitim verdi.

/resimler/2019-3/16/2336318248666.jpg

Bu arada, Bandırma´nın amatör tiyatro topluluğu olan ?Yersiz Yurtsuzlar? da eğitime programına, sahneledikleri skeçlerle destek verdiler.

Bir günlük seminerin ardından plâket ve sertifika töreni gerçekleşti. Mevcut muhtarlara plâketlerini, muhtar adaylarına ise sertifikalarını Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza verdi.

Başkan Mirza, konuşmasında, 5 yıllık görev süresi içinde muhtarların büyük yardımını gördüğünü vurgulayarak, ?Siz muhtarlar, belediyemizin en büyük yardımcısı oldunuz. Mahallesini çok iyi tanıyan bir muhtar, isterse hem mahallesindeki vatandaşları, hem yerel yönetimi harekete geçirebilir. Biz, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sosyal yardımlarımızı hep muhtarların belirlemesiyle yaptık. Kapım, onlara her zaman açık oldu. 11 mahallemize prefabrik muhtarlık ofisleri yaptık. Onlara bilgisayarlar aldık. İnternet ücretlerini biz ödüyoruz? diye konuştu.  Önder BALIKÇI

/resimler/2019-3/16/2337043872728.jpg



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli