Muhtar Hancıoğlun´dan bilgilendirme toplantısı

Muhtar Hancıoğlun´dan bilgilendirme toplantısı

Günlük yaşamı etkileyen olumsuzluklara karşı mahalle kadınlarını bilinçlendirdi.

 

Haydar Çavuş Mahalle Muhtarlığı tarafından düzenlenen Sanal dolandırıcılık ve Kadına karşı şiddet suçları ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

/resimler/2016-4/13/1743231183938.jpg

Haydar Çavuş Mahalle Muhtarlığı tarafından hazırlanan programda Bayan Polis Memuru Sevgi Keçeci

* 155 polis İmdat hattının kullanımı;

* İnternet ve Telefon Dolandırıcılığı hakkında

* 6284 sayılı Kadına Karşı Şiddet konularında işlenen suçlar karşısında mağdur vatandaşların yapması gereken davranışları Karşılıklı sohbet tadında; soru- cevap şeklinde gerçekleşen bilgilendirme toplantısı ile anlattı.

Organizasyonu gerçekleştiren Haydar Çavuş Mahallesi Muhtarı Nur Hancıoğlu, teknolojik gelişme ile birlikte buna bağlı suçlarda hızla yükselme gözlendiğini, özellikle şiddete muhatap olan birçok kadının, çaresizlik nedeni ile bu durumu gizleyerek beklenmedik gelişmelere zemin oluşturduğunu söyledi.

Haydar Çavuş Mahallesi Muhtarı Nur Hancıoğlu, Mahalle sakini kadınları bir araya getirdiği toplantıda, Polis memuru Sevgi Keçeci tarafından gündemdeki konulara karşı yapılan açıklamaların son derece yararlı olduğunu, bu tür mağduriyetlere muhatap olan kadınların yapması gerekenler hakkında bilgi sahibi olarak kendilerine olan öz güvenlerinin arttığını söyledi.

Haydar Çavuş Mahallesi Muhtarı ve Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı Başkanı Nur Hancıoğlu bu anlamda kendilerine katkı veren ilçe Kaymakamı Tuncay Sonel ile ilçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç´a teşekkür etti.

/resimler/2016-4/13/1744307747081.jpg



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli