Muhtar Baycan, yeniden hizmete aday

Muhtar Baycan, yeniden hizmete aday

Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı Semra Baycan, geniş bir alana yayılan mahallelerinde 952 seçmenin bulunduğunu belirtti.

Erdek Sahil Mahallesi Muhtarı ve Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı Semra Baycan, geniş bir alana yayılan mahallelerinde 952 seçmenin bulunduğunu belirtti.

Üç dönemden beri muhtarlık görevini sürdüren Baycan, şunları söyledi:

“Yerleşik bir mahalle değiliz. Yaz-kış nüfusumuz değişiyor. Kışın 150-200 kişi olan nüfusumuz, yaz aylarında 300-400 bin kişiyi buluyor. Şu anda en önemli sorunumuz mahallemizdeki iki derenin ıslahlarının yapılmamış olmasıdır. Bu sorunun DSİ, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Erdek Belediyesi iş birliğiyle çözülmesidir. Bunun gerçekleşmesi için girişimlerde bulunacağız.”

2022 yılında Kamu-Der tarafından “yılın muhtarı” seçilen Baycan, 2018 yılında da Erdek’te “yılın muhtarı” ödülünü almıştı.

2009 yılından beri 3 dönemdir Sahil Mahallesi Muhtarlığı görevini yürüten Baycan, 31 Mart yerel seçiminde de aday olduğunu belirtti.

Baycan’ın muhtarlık azaları ise şu isimlerden oluşuyor:

Didem Gürel Hoş (İşletmeci), Ali Sutaş (Muhasebeci), Fesih Polat (Site görevlisi), Sevgül Demir (Ev hanımı), Berke Mucuk (Taksici esnafı), Emine Hatipoğlu (Emekli devlet memuru), Yusuf Güner (Site görevlisi), Teoman Yortanlıoğlu (Makine teknikeri)

Baycan, “Sahil Mahallesi’ne hizmet için yeniden adayım” dedi.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Muhtar Baycan yeniden hizmete
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı