Muhtar İbrahim Okyay vefat etti.

Muhtar İbrahim Okyay vefat etti.

Yeni Yenice'de Vefat eden eski Muhtar Mustafa Durgut'un ardından Görevdeki Muhtar İbrahim Okyay geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Yeni Yenice'de Vefat eden eski Muhtar Mustafa Durgut'un ardından Görevdeki Muhtar İbrahim Okyay geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Bandırma Yeni Yenice Mahallesinde yaşanan çift vefat mahalle sakinleri tarafından üzüntü ile karşılandı.

Yeni Yenice'nin 2004-2009 ve 2009-2014 yıllarında aralıksız 10 yıl Mahalle Muhtarlığı yapan evli ve 2 çocuk babası Mustafa Durgut (72) geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etmesi üzerine düzenlenen cenaze töreni ile bugün mahalle sakinlerinin kalabalık katılımı ile köy mezarlığında ebedi istirehatgahına defnedildi.

Mustafa Durgut'un cenazesi ardından akşam saatlerinde Mahalleye gelen Dursun Mirza başkanlığındaki CHP heyeti mahalle kahvelerini ziyaret edip, Yeni Yenicelilere başsağlığı dileğinde bulundu.

Saat 21.oo suları Yeni Yenice'den ayrılıp Dedeobasına gitmek üzere Yeni Yenice'den ayrılan CHP grubunun ardından Dedeobasına gitmek üzere beraberinde arkadaşları ile birlikte yola çıkan Muhtar İbrahim Okyay (58)'in yolda rahatsızlanması üzerine 112 acil'e yapılan çağrı, Muhtar İbrahim Okyay'ı yaşama döndürmeye yetmedi. 

Birlikte olduğu arkadaşları tarafından Bandırma'ya yetiştirilmek üzere verilen çaba, Kaleflex fabrikası karşısında bulunan BP akaryakıt istasyonunda karşılaşılan 112 ekipleri tarafından istasyonda yapılan müdahale ve abinde ulaştırılan Eğitim ve Araştırma hastanesindeki tüm çabalar boşa çıktı ve Muhtar İbrahim Okyay (58) arkadaşlarının kucağında yaşama veda etti.

Yeni Yenice Muhtarı İbrahim Okyay, çevresinde son derece duyarlı, hoşgörülü kimliği ile tanınmakta idi. Evli ve 2 çocuk babası İbrahim Okyay özellikle Yeni Yenice'nin üretimde, Eğitimde, Sosyal etkinliklerde gösterdiği duyarlılık ile tanınıyordu.

Cenazesine katıldığı Mustafa Durdut'tan 2014 te görevi devralan İbrahim Okyay, 2014-2019 ve 2019-2024 yılları arasında 10 yıldır Yeni Yenice Mahallesi Muhtarı olarak görev yapmakta idi.

Yeni Yenice Mahallesi Muhtarı İbrahim Okyay aynı zamanda Bandırma Ziraat Odası Yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmakta idi.

Zamansız vefatı ile çevresinde büyük üzüntü yaratan Muhtar İbrahim Okyay'ın cenazesinin 6 Mart Salı günü öğle namazına müteakiben Yeni Yenice'de ebedi istirehatgahına defnedilmesi bekleniyor.

Yeni Yenice Muhtarı İbrahim Okyay (58) kendisinden önce yapılan hizmetlerin üzerine koyarak köyünün tüm beklentilerine çözüm üretti. Özellikle köy meydanının düzenlenmesi ve Atatürk büstü ile dizayn etmesi Yeni Yenicelilerin kalbine girmesine neden olmuştu.



Anahtar Kelimeler: Muhtar İbrahim Okyay vefat .
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı