Muhtar Nuri Erol güven tazeledi

Muhtar Nuri Erol güven tazeledi

Gönen Kurtuluş Mahallesinin gedikli Muhtarı Nuri Erol, 3 kez seçildi.

Geçtiğimiz Pazar günü (30/Mart/2014) doruğa çıkan coşku ve heyecanın iç içe geçtiği yerel seçimler ilçemizde huzurla tamamlandı. Ülkemizin bazı yörelerinde yaşanan itiraz ve sıkıntıların görülmediği ilçemiz Gönen’de Kurtuluş Mahallesi Muhtarlığını 3. Kez kazanarak bir kez daha halkın teveccühleriyle göreve devam tercihinin mutluluğunu yaşayan Muhtar Nuri Erol, duygularını kamuoyu ile paylaştı. Mahallesinde sahip olduğu seçmen sayısı ile, 20 ilçesi bulunan Balıkesir genelinde en az 10 ilçenin nüfusundan büyük potansiyelini elinde tutan Muhtar Nuri Erol yaptığı açıklamada:

“Yoğun ve hızlı bir çalışma temposuyla heyecan içinde tamamladığımız ve çalışma ekibi arkadaşlarımla birlikte yüzümüzün akıyla çıktığımız 2014 Yerel Seçimleri sürecinde bizlere, destek ve moral güçleriyle katkı veren; yanımızda, yakınımızda olduklarını daima hissettiren Kurtuluş Mahallemiz Sakinlerine şükranlarımı sunarım.

Bir ve bütün olarak Gönen’e örnek olan dayanışma halinde sorunlara çözüm bulduğumuz ve kalkınmamızı hızla sürdüreceğimiz güzel günleri beraberce, huzurla yaşamak dileğiyle selam, sevgi ve saygılarımı sunuyor; mutluluklar diliyorum.” Diyerek kamuoyuna seslendi.

 

 



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli