Muhtarlar Gününü Kutladı

Muhtarlar Gününü Kutladı

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, "19 Ekim Muhtarlar Günü" nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, "19 Ekim Muhtarlar Günü" nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Vali Yazıcı yayımladığı mesajında, vatandaşların devlete ulaşma noktasında ilk kapılarının muhtarlar olduğunu belirterek, "Muhtarlarımız, vatandaşlarımıza hizmetlerin götürülmesi noktasında en büyük yardımcılarımız" dedi.

/resimler/2018-10/18/2301319329580.jpg

Muhtarların yerel yönetimlerin en küçük birimi olmasına rağmen yaptıkları hizmetlerle büyük işler başardıklarını ifade eden Vali Ersin Yazıcı, hizmetlerinden dolayı tüm muhtarlara teşekkür etti.

Muhtarların, bulunduğu mahallede devletimizin tüm kurumlarını temsil ettiğini belirten Vali Yazıcı, "Görev yaptığım her yerde muhtar arkadaşlarım benim kader birliği yaptığım değerli arkadaşlarım oldu. Muhtarlarımız, mahallelerde devletimizin ilk muhatap aldığı mercidir. Devlet adına ulaşamadığımız insanlarımıza bizler devlet adına muhtarlarımızla ulaşıyoruz. Muhtarlarımız, yaşadıkları mahallelerin her türlü sorununu ilgili yerlere aktarma ve takip etme görevini gerçekleştiriyorlar. Hepimiz bu milletin hizmetkarıyız. Balıkesir´in her köşesinde her noktasında neye ihtiyaç varsa onları beraber göreceğiz"dedi.



Anahtar Kelimeler: Muhtarlar Gününü Kutladı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli