Muhtarlar Derneğinden AK Parti ziyareti

Muhtarlar Derneğinden AK Parti ziyareti

Nur Demir Hancıoğlu başkanlığındaki Bandırma Muhtarlar derneği, AK Parti ilçe Başkanlığına "hayırlı olsun" ziyareti.

Nur Demir hancıoğlu başkanlığındaki Bandırma Muhtarlar derneği, önceki hafta yapılan genel kurul ile güven tazeleyen AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Doğan'a "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Bandırma Muhtarlar derneğinin, Başkan Mehmet Doğan'ın Partideki  makamında gerçekleşen ziyarette, genel konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

BAŞKAN TOSUN'un TABLET KAMPANYASINA KATILIM

Muhtarlar derneği Başkanı Nur Demir Hancıoğlu, kırsaldan çok merkez mahallelerde yaşayan fakir öğrencilerin kıyafet-okul giderleri ve ulaşım noktasında sorunlar yaşandığını, çözümü noktasında Mehmet doğan'dan katkı beklediklerini açıklarken, Başkan Tolga Tosun'un başlattığı tablet kampanyasınında yerinde ve toplumsal karşılığı olan sosyal bir proje olduğunu vurgulayıp, bu anlamda kampanya ya Bandırma Muhtarlar derneği olarak destek olduklarını söyledi.

Başkan Nur Demir Hancıoğlu, şahıs, kişi ve kurumlar arası diyaloğtan yana olduklarını, özellikle hayata geçirilecek hertürlü sosyal projeye, toplumda karşılığı olup olmadığını inceleyerek katkı verdiklerini açıkladı.



Anahtar Kelimeler: Muhtarlar Derneğinden Parti ziyareti
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı