Muhtarlar´dan 14 Mart kutlaması

Muhtarlar´dan 14 Mart kutlaması

Bandırma Muhtarlar Derneği Baş Hekim Dr. Muzaffer Şenveli´yi ziyaret ederek şahsında tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı Nur Demir Hancıoğlu beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bandırma  Devlet Hastanesi Baş Hekim Dr. Muzaffer Şenveli´yi makamında ziyaret ederek şahsında tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

Başkan Nur Demir Hancıoğlu, Bandırma Devlet Hastanesin yönetimi ve çalışanlarının özverili çalışmalarını yakından takip ettiklerini özellikle organ bağışında ülke standartları üzerinde hizmet veren Hastane personelini yürekten kutladığını ifade etti.

Baş Hekim Dr. Muzaffer Şenveli ise 30 Pratisyen 70 Uzman hekim, 350 dolayında Hemşire ve ile birlikte yaklaşık 450 sözleşmeli hizmetli personel ile birlikte toplam 900 kişinin mesai verdiği Bandırma Devlet hastanesinde 14 Mart Tıp bayramı dolayısı ile gerçekleştirdikleri ziyarette gördükleri memnuniyetin kendileri için en büyük ödül olduğunu vurgulayarak "Yaklaşık 3 yıldır Bandırma Devlet Hastanesinde hizmet veriyoruz. Çalışanlarımızn yüzünde gördüğümüz memnuniyet ve mutluluk huzurlu bir çalışma atmosferi sağladığımızın göstergesidir. Bu memnuniyet dolayısı ile hastaya yansımış olacağından, bizim içinde en büyük ödüldür." dedi.

/resimler/2017-3/14/1914370910099.jpg



Anahtar Kelimeler: Muhtarlar Mart kutlaması
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı