MUHTARLARDAN TAM DESTEK

MUHTARLARDAN TAM DESTEK

Bandırma Belediyesi Muhtarların sorunlarını çözüyor.

Muhtarlık binaları olmayan ve hem muhtarlık yerlerinin kirasını hem de giderlerini karşılayan muhtarlara Bandırma Belediyesi destek çıkıyor. Eski Belediye Binasında, Eski Hal Binasında ve Kapalı Pazar Yerinde Muhtarların kullanabilecekleri ofisler verildi. Daha önce de Haydarçavuş Mahallesinde uygun bir alana Muhtarlık binası yapılmıştı.

/resimler/2017-2/6/1753356857019.jpg

Ayyıldız Mahallesi, Paşakonak Mahallesi ve Paşakent Mahallesi´nde Belediyeye ait ve uygun olan yerlere muhtarlık binası yapılıyor. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza Ayyıldız Mahalle Muhtarı Hayri Işık, Paşakent Mahalle Muhtarı Oya Yücel, Paşakonak Mahalle Muhtarı İshak Candan ve Fen İşleri Müdürü Adil Becene ile birlikte muhtarlık binası yapılması planlanan yerleri yerinde inceledi. Ayrıca Ayyıldız Mahallesinde yapılacak olan çeşmenin de yerini incelediler.

/resimler/2017-2/6/1753574189538.jpg

Bandırma´ya en iyi hizmeti edebilmek için tüm kurumların uyum ve işbirliği içinde olması gerekliliğine inandığını her fırsatta ifade eden Dursun Mirza; ?Bandırmamız için hizmet etme görevini bize verildikten sonra tüm kurumlarımızla ilişkilerimizi en üst seviyede tutmak için çaba sarf ediyoruz. Bizim görev ve sorumluluk alanımızda olmamasına rağmen okullarımızı, Camilerimizi, Sağlık Ocaklarını imkanlar ölçüsünde destekliyoruz. Bizden yer talebinde bulunan Sivil Toplum Örgütlerimize hem Eski Belediye Binasında hem de Eski Hal Binamızda ücret talep etmeden yer verdik. Muhtarlarımıza da aynı şekilde ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri yer veriyoruz. Muhtarlarımızı destekliyoruz. Çünkü Muhtarlarımız Mahallenin ihtiyaçlarını bize aktaran en önemli bilgi kaynaklarımızdandır. Biz de muhtarlarımızla diyalog içinde Bandırmamıza hizmet etmeye devam ediyoruz? dedi.

/resimler/2017-2/6/1754146339296.jpg



Anahtar Kelimeler: MUHTARLARDAN DESTEK
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu