Muhteşem konser

Muhteşem konser

Kent Konseyi,Türk Halk Müziği Korusundan Bahar konseri

Bandırma Kent Konseyi´nin başarılı sosyal çalışmalarının başında gelen Türk Halk Müziği Korusu, Barış Manço Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği Bahar konseri ile büyük alkış topladı.

Şef Mehmet Tolga Erdan yönetiminde uzun ve yorucu bir çalışma ardından Bahar konseri için Barış manço´da sahne alan 40 kişilik Türk Halk Müziği korosu eller patlayıncaya dek alkış topladı.

Bandırma Kent Konseyi, Türk Halk Müziği Korusunu önceki konerinde de ynlız bırakmayarak programa renk ve heyecan katan TRT sanatçıları Uğur Önür ile Umut Sülünoğlu, konserdeki solo ve koro´daki eşlikleri ile Bandırma´dan büyük bir sevgi ile karşılık buldular.

Bandırma Kent Konseyi, Türk Halk Müziği Korusunun Barış Manço´daki unutulmaz Bahar konseri´nin finalinde oluşan çoşku, Türk Halk Müziğinin kıvrak nameleri sahne ile salon´u bütünleştirerek, tüm konser izleyicilerinin aynı anda sahneye ortak etti.

Gecenin finalinde ise Bandırma Belediye başkan yardımcısı Metin ok, başarılı konseri ile Şef Mehmet Tolga Erdal´a, geceye konuk olup kulakların pasını silen TRT sanatçıları Uğur Önür ile Umut Sülünoğlu´na birer buket ilçek ile teşekkür etti.

/resimler/2019-4/14/1036085394812.jpg



Anahtar Kelimeler: Muhteşem konser
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu